VIL GIFTE SEG: Britney Spears ønsker å kvitte seg med faren som verge, slik at hun kan gifte seg med kjæresten, David Lucado. Foto: All Over Press
VIL GIFTE SEG: Britney Spears ønsker å kvitte seg med faren som verge, slik at hun kan gifte seg med kjæresten, David Lucado. Foto: All Over PressVis mer

- Britney vil gifte seg med kjæresten

Den forrige forlovelsen gikk i vasken, men nå kan det gå mot stjernens tredje ekteskap.

SEOGHØR.NO: I seks år har superstjernen Britney Spears (32) hatt faren sin, Jamie, som verge. Nå er hun lei over å ikke ha kontroll over sitt eget liv.

FAREN HAR STYRINGEN: I seks år har pappa Jamie hatt kontrollen på Britneys liv. Foto: ALL OVER PRESS
FAREN HAR STYRINGEN: I seks år har pappa Jamie hatt kontrollen på Britneys liv. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
BRØT FORLOVELSEN: Britney brøt forlovelsen med Jason Trawick i fjor. Foto: All Over Press
BRØT FORLOVELSEN: Britney brøt forlovelsen med Jason Trawick i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

Nettstedet RadarOnline.com skriver at Spears ønsker å bryte løs fra vergeordningen.

- Hun skjønner ikke hvorfor dette har vart så lenge. Hun er lei av alle livvaktene. Alt hun ønsker er å bryte løs fra farens grep, forteller en kilde til nettstedet.

Hovedgrunnen til at hun vil kvitte seg med faren som verge, er at hun ønsker å gifte seg med kjæresten, David Lucado (28).

- Forholdet til David har aldri vært sterkere. Hun vil droppe vergeordningen slik at hun kan gifte seg med ham.

Britney og David ble sammen i mars 2013, kun et par måneder etter at Britney brøt forlovelsen med ekskjæresten Jason Trawick.


Dersom hun gifter seg med Lucado, blir det hennes tredje ekteskap. Hun giftet seg med Jason Alexander i 2004, et ekteskap som ikke varte i mange timene før paret angret seg.

Samme år giftet hun seg med Kevin Federline. Paret skilte seg i 2007, og har sønnene Sean Preston (8) og Jayden James (7) sammen.

Men det ser ikke helt lyst ut på Britneys vegne. Ønsket hennes om å kvitte seg med faren kommer nok ikke til å gå i oppfyllelse med det aller første.

- Selv om Britney gjør det bra, er det ingen planer om å droppe vergeordningen. Legene hennes tror ikke hun er klar for å klare seg selv ennå.


LES OGSÅ: Slik slår Britney tilbake mot bruddryktene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.