- Britney var ustabil, motbydelig og sjuskete

Livvakten sparer ikke på noe i søksmålet mot Britney Spears.

UHYGENISK: Britney Spears blir anklaget for å fise, pelle nese, ikke dusje på flere dager, ikke pusse tennene sine og ikke brukte deodorant i nye rettsdokumenter. Foto: All Over Press
UHYGENISK: Britney Spears blir anklaget for å fise, pelle nese, ikke dusje på flere dager, ikke pusse tennene sine og ikke brukte deodorant i nye rettsdokumenter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere politimannen Fernando Flores krever minst 10 millioner dollar i erstatning fra Britney Spears (29) for «gjentatte, uønsket seksuelle tilnærmelser og trakassering». Etter at søksmålet kom i fjor, har utfallene fra Britneys livvakt blitt stadig hardere.

I nye rettsdokumenter som RadarOnline har fått tilgang til kommer han med svært personlige karakteristikker av «I'm A Slave 4 U»-sangeren.

I papirene hevder han at stjernen feis, pelte nese, ikke dusjet på flere dager, ikke pusset tennene, kjederøyket, brukte grovt språk og at hun ikke brukte deodorant.

- Spears var generelt sjuskete, er karakteristikken som gis.

Flores hevder Britney spradet naken foran ham hele tiden, og ofte vinket ham inn på soverommet for å ha sex. Han begynte å jobbe for Spears i februar 2010, men fikk nok og stormet ut av huset hennes i juli samme år da hun skal ha bøyd seg fram og blottet seg for ham iført en nattkjole.

Livvakten hevder også at Spears gikk på en cocktail av narkotiske stoffer da han jobbet for henne.

- Basert på sin tidligere erfaring som politimann, mener saksøker at Spears ofte var under påvirkning av ulovlige reseptbelagte og ikke-reseptbelagte medikamenter, som Ritalin, Narcon (Naloxone) og metaamfetamin, hevdes det i rettsdokumentene.

Det står videre:

- Spears var mentalt ustabil, og personlig motbydelig og krevende. Hun krevde at de ansatte ved flere anledninger, uten noen rasjonell grunn, skulle kalle henne for «Jennifer» eller «Queen Bee». Hun klippet også selv håret i rasende fart, og etterlot skallede partier på hodet, står det i papirene.

Ifølge Flores fikk han psykiske problemer, angstanfall, depresjoner og led av søvnløshet som et resultat av Britneys påståtte trakassering.

Da Flores sitt søksmål ble kjent i fjor, gikk Spears familie ut med en uttalelse der de mente Flores bare forsøkte å utnytte familien. Advokatene som representerer Britney Spears' formyndere har bedt retten stryke de siste anklagene, og hevder de er falske.

Karakteristikkene avfeies av hennes advokater som forsøk på å forhåndsdømme Spears i publikums øyne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Britneys familie slik du aldri har sett dem før