«MAMMA» IGJEN: Britney Spears er nettopp blitt matmor til en hund, som har fått navnet Hannah Spears - og egen profil på Twitter så klart... Foto: Britney Spears/ Twitter
«MAMMA» IGJEN: Britney Spears er nettopp blitt matmor til en hund, som har fått navnet Hannah Spears - og egen profil på Twitter så klart... Foto: Britney Spears/ TwitterVis mer

Britney utvider familien

- Møt min nye baby!

SEOGHØR.NO: Britney Spears (30) er allerede mor til sønnene Sean Preston (7) og Jayden James (6), men nå mente tydeligvis popstjernen at det var på tide med en jente i familien.

«Jeg vil at dere alle skal møte min nye lille jentebaby Hannah Spears <3», skrev blondinen på Twitter mandag.

«X Factor»-dommeren postet også et bilde av seg selv med det nye familiemedlemmet - en liten sort og brun hundevalp - på fanget. 
 
«Hvor søt er hun ikke?!?!», twitret 30-åringen begeistret videre.

Ifølge UsWeekly er hunden Hannah allerede et fullverdig medlem av Spears-familien. Forrige mandag var valpen med på shopping - etter hundeutstyr så klart, og ifølge en kilde var hun også med på «X Factor»-settet samme uke.

De par siste ukene har det ryktes at forholdet til Britney og forloveden Jason Trawick er på gyngende grunn. Det er blant annet blitt hevdet at bryllupet deres er avlyst.

Men «Scream and Shout»-sangeren legger seg uansett ikke ned for å gråte: Mandag ble det til og med opprettet en egen Twitter-profil for hunden Hannah, med festlige tweets som «Woof!» og «Bør jeg bruke sløyfe? Mamma sier at jeg er en prinsesse og at jeg trenger en sløyfe».

Og om 30-åringen ikke får så mye kjærlighet fra forloveden om dagen, er det tydelig at hun finner mye omsorg hos valpen sin - de twitrer nemlig kjærlighetserklæringer til hverandre også...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fnyser av de alvorlige anklagene