DEPRIMERT: Britney Spears fikk et sammenbrudd da det ble klart at faren fortsetter å ha formynderrollen over henne. Foto: All Over Press
DEPRIMERT: Britney Spears fikk et sammenbrudd da det ble klart at faren fortsetter å ha formynderrollen over henne. Foto: All Over PressVis mer

Britney truet med å ta sitt eget liv

Nå kan superstjernen bli tvunget til å bli lagt inn igjen..

SEHER.NO: Skandalestjerne Britney Spears (28) har de siste par årene begynt å få orden på livet sitt etter sin serie med sammenbrudd årene i forveien. Men nå kommer rapporter om et tilbakefall.

National Enquirer hevder at popstjernen nylig, i et rop om hjelp, fikk et ordentlig raseriutbrudd, og rev ut deler av håret mens hun truet med å ta sitt eget liv.

- Hennes far gjorde det klart for henne at hun kommer til å havne på psykiatrisk igjen hvis hun fortsetter med å oppføre seg slik, sier en kilde.

De seneste rapportene fra National Enquirer tyder på at Britney er godt i gang med å få en reprise på den vanskelige tiden hun hadde i 2007.

Det hevdes at popstjernen ble deprimert da hun oppdagde at hennes far Jamie Spears ikke har noen planer om å gi fra seg formynderrollen han har hatt de siste tre årene.

Og nylig fikk hun vite at det kan fortsette slik i tre år til.

- Faren hennes sa at hvis hun oppførte seg gjennom Australia turneen kunne hun allerede være fri til jul. Men når domstolen forlenget formynderskapet falt hennes verden sammen, sier kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Britney bryter med agentkjæresten