- Britney tok overdose med amfetamin

For første gang snakker Britney Spears tidligere manager om hva som skjedde da popstjernen måtte hentes av ambulanse.

- TOK OVERDOSE AMFETAMIN: Britney Spears' tidligere manager Sam Lufti hevder at popstjernen hadde svelget flere piller med det narkotiske stoffet amfetamin, da hun i 2008 ble kjørt til sykehus i hui og hast. Foto: All Over Press
- TOK OVERDOSE AMFETAMIN: Britney Spears' tidligere manager Sam Lufti hevder at popstjernen hadde svelget flere piller med det narkotiske stoffet amfetamin, da hun i 2008 ble kjørt til sykehus i hui og hast. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Livet til popstjernen Britney Spears (30) har vært en berg-og-dalbane siden hun slo igjennom med hiten «(Hit Me Baby) One More Time» i 1999.

Hennes største nedtur kom i 2008, da hun i hui og hast ble kjørt i ambulanse til sykehus, og senere lagt inn på psykiatrisk avdeling.

Etter innleggelsen har Britneys foreldre lagt mye av skylden på hennes tidligere manager, Sam Lufti, som på sin side har svart med å saksøke dem for æreskrenkelse.

Under første del av rettssaken torsdag, snakket Lufti for første gang om hva som skjedde da Britney Spears måtte hentes i ambulanse.

Han hevder tilstanden hennes var kritisk, fordi hun hadde tatt en overdose av det narkotiske stoffet amfetamin.

- Hun tok seks til åtte piller tidlig den dagen, og flere senere på kvelden. Kort tid etterpå brøt hun sammen, sier Lufti via sin advokat Joseph Scheimer ifølge nettsiden TMZ.

Lufti hevder han også flere ganger prøvde å få Britney til å søke psykiatrisk hjelp før sammenbruddet, men at hun nektet.

Popstjernen skal også ha insistert på å gjennomføre sin utskjelte opptreden under MTV Video Music Awards i 2007, mot managerens ønske.

Etter at hun ble innlagt, ble Britney umyndiggjort, og overlot kontrollen over sin formue til sin far Jamie.

De siste to årene har popstjernen gjort comeback i rampelyset, med en verdensturné og som dommer i TV-programmet «X Factor».

Spears - som har forlovet seg med en annen av sine tidligere managere, Jason Trawick - har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Britney fikk panikk og stakk av

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer