STRANDLØVER: Britney Spears hygget seg på stranden i Santa Barbara med sønnene Sean Preston og Jayden James.  Foto: FameFlynet
STRANDLØVER: Britney Spears hygget seg på stranden i Santa Barbara med sønnene Sean Preston og Jayden James. Foto: FameFlynetVis mer

Britney tok med sønnene på stranden

I mange år jobbet Britney Spears konstant, men nå vil hun være mer tilstede for sine to barn.

SEOGHØR.NO: Britney Spears (31) smilte og lo da hun endelig fikk tid å tilbringe sammen med sine to sønner Sean Preston (7) og Jayden James (6).

Sangeren tok med barna på stranden i Santa Barbara, en kort kjøretur utenfor Los Angeles. Her fikk Sean og Jayden leke i sanden og bade, og det så ikke ut til at mange kjente igjen deres berømte mor.

Britney så langt fra glamorøs ut i kort jeansshorts og rød t-skjorte, håret var satt opp og sangeren skjulte seg bak mørke solbriller. 

Det er tydelig at «Scream and Shout»-stjernen nå prioriterer å tilbringe tid med familien.

Tobarnsmoren har stadig oftere blitt sett sammen med barna og i helgen heiet hun på sidelinjen da de spilte fotball. Hun så ikke ut til å bry seg om at også eks-mannen Kevin Federline var tilstede.

Britney planla å starte en familie med eks-kjæresten Jason Trawick, men paret brøt nylig forlovelsen. Hun skal ha vært svært ensom etter bruddet, men hun har de siste ukene blitt sett sammen med en ny kavalér.
 
LES OGSÅ: Justin Timberlake kalte Britney «bitch» fra scenenLES OGSÅ: Fikk politieskorte under handletur