FORELSKET?: Britney er tilbake i storform og nå har hun mest sannsynlig fått seg en ny kjæreste... Foto: Stella Pictures
FORELSKET?: Britney er tilbake i storform og nå har hun mest sannsynlig fått seg en ny kjæreste... Foto: Stella PicturesVis mer

Britney tok med kjæresten hjem til mamma!

Men mannens samboer nekter for forholdet...

SEHER.NO: Den siste uken har det versert rykter om at Britney Spears (27) har funnet seg en ny kjæreste.

Og den nye flammen skal være ingen ringere enn hennes dansekoreograf Sandip Soparrkar.

Den indiske Bollywood-danseren har gjort det stort som koreograf for stjernene de siste årene, og det var da han koreograferte hennes musikkvideo "Womanizer" at inderen skal ha falt pladask for Britney.

Paret skal ifølge kilder ha tilbragt deler av juleferien sammen og nylig skal popstjernen til og med ha holdt en privat fest for å ønske kjæresten velkommen i familien, skriver AZCentral.com.

- Sandip fløy inn fra India for å møte foreldrene og det gikk helt fantastisk bra. På festen hadde Britney på seg en rød- og gullfarget sari - en gave fra Sandip. I tillegg var de sammen på nyttårsaften, hvor de holdt hender og kysset. Det er helt klart at Britney er betatt og det virker som hun er veldig fokusert på å få forholdet til å fungere.

Tidligere i julen skal Britney ha reist over til India og tilbragt flere dager med danseren.

Men ifølge en kvinnelig modell, som nå hevder å være Sandips virkelige kjæreste, var det kun et profesjonelt besøk og ikke noe romantikk involvert, skriver Contactmusic. 

- Britney kom over til India og hun og Sandip reiste bort noen dager, men det var kun profesjonelt. De var opptatt med dansetrening. Jeg håper virkelig hun vil la oss være i fred nå, sier den angivelige kjæresten.

Dette er imidlertid ikke første gang Britney angivelig "stjeler" en mann. Da hun ble sammen med eksmannen Kevin Federline, hevdet hans forlovede, skuespillerinnen Shar Jackson, at han dumpet henne til fordel for Britney.

Også i fjor, da Britney datet paparazzifotograf Adnan Ghalib, raste hans kone, og mente popstjernen var skyld i at ekteskapet deres havarerte.

Midt i alt kaoset med Britney og hennes nye romanse, har det imidlertid skjedd en annen hyggelig begivenhet i Spears'-familien.

Britneys storebror Bryan giftet seg med Graciella Sanchez - manageren til lillesøster Jamie Lynn Spears.

- Det var et veldig søtt bryllup. Kun den nærmeste familien og noen venner. Det var en fantastisk måte å gå inn i det nye året på, forteller en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Britney må snike seg til sex