TULLET: Britney og søsteren Jamie Lynn koste seg sammen i helgen, og tullet og tøyset med fotografene.  Foto: All Over Press
TULLET: Britney og søsteren Jamie Lynn koste seg sammen i helgen, og tullet og tøyset med fotografene. Foto: All Over PressVis mer

Britney tilbake på topp

Britney Spears har gjenforent med moren, og topper spillelister....

SEHER.NO: Endelig ser det ut til at ting kanskje er i ferd med å ordne seg for Britney Spears (25), hvertfall på familie- og musikkfronten.


Den 25-årige superstjernen, som nylig ble fratatt omsorgsretten for sine barn, ble  endelig gjenforent med moren Lynne denne helgen, etter flere måneder med krangling og seperasjon mellom de to, skriver People.


Ifølge bekjente av popstjernen er årsaken til gjenforeningen den at Britney virkelig trenger sin mor akkurat nå.


- Brit trenger moren sin. Derfor fløy Lynne til Los Angeles så de kunne treffes, sier kilden.


Lynne og Britneys lillesøster Jamie Lynn ankom Los Angeles International airport (LAX) fra Kentwood fredag kveld, og skal ha kjørt rett til Britneys hjem.


Det var i juni at problemene mellom Britney og moren startet, blant annet fordi Britney skal ha gitt Lynne et svært opprivende brev, der hun krevde at moren ikke kunne ta medikasjoner mens hun passet Britneys to sønner Sean Preston (2) og Jayden James (1).


Nå hevder imidlertid kilder at alle problemene mellom de to er løst.


- Alt er topp akkurat nå, sier kilden.


I tillegg til den lykkelig gjenforeningen med mor og søster i helgen, kan Britney også glede seg over svært gode salg-og lyttertall for sin nyeste singel "Gimme More".


Singelen, som har fått heller labre omtalelser av kritikere, har rykket opp fra en skuffende 68. plass til en knallsterk 3. plass på den amerikanske Billboard Hot 100- listen, noe som lover godt for popdronningens kommende album.


I tillegg topper låten Billboards Hot Digital Songs liste, med over 179.000 nedlastinger.


Dermed kan det også virke som om fansen, på tross av popstjernens  skandaleopptredner og problemer det siste året,  er i ferd med å ta Britney inn i varmen igjen....


"Gimme More" er forøvrig Britneys første topp 10-hit siden "Toxic" i 2004.


Tidligere i forrige uke uttalte også Britneys plateselskap, Jive, at de støtter popstjernen, og har store forhåpninger til hennes nye plate.


- Vi er utrolig spente, og sikre på at denne platen vil sikre plassen hennes som en av verdens største artister. Som Britneys plateselskap er det ikke vår jobb å kommentere hennes privatliv, men vi bryr oss likevel om henne og støtter henne, sa selskapet i kommentar til Us Magazine.LES OGSÅ: - Fikk ikke treffe sønnene


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.