MUSIKALSTJERNE? Flere Hollywood-stjerner har vært med i skuespill på Broadway. Er Britney neste stjerne ut? Foto: All Over Press
MUSIKALSTJERNE? Flere Hollywood-stjerner har vært med i skuespill på Broadway. Er Britney neste stjerne ut? Foto: All Over PressVis mer

Britney til Broadway?

Nå kan Britney Spears' skuespillerdrømmer gå i oppfyllelse igjen.

SEHER.NO: Britney Spears (26) skal ifølge Contactmusic vurdere å ta en rolle på Broadway for å få en pangstart på pop-comebacket.

Britney slipper sitt nye album Circus på sin 27-årsdag 2. desember, og nå vil hun gjøre alt hun kan for å skape positiv omtale rundt seg selv.

Da popstjernen var i New York for å promotere sin nye singel Womanizer forrige uke, skal hun ha fått med seg en forestilling av musikalen The Heights. Det skal tydeligvis ha gitt mersmak, for nå ser Britney for seg en scenedebut på Broadway.

Ifølge New York Daily News skal "Baby One More Time"-sangerinnen allerede være godt i gang med jakten på den perfekte rollen.

Dette er imidlertid ikke første gang Britney prøver seg på en skuespillerkarriere. Hun har tidligere hatt en rolle i spillefilmen Crossroads og vært med i flere episoder av TV-serien "How I Met Your Mother". 

Britney blir uansett ikke den første superstjernen som entrer Broadways teaterscene. Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe (19) har fått mye omtale for sin lettkledde rolle i Equus, mens Katie Holmes (29) for tiden står på scenen i Arthur Miller-stykket "All My Sons".

LES OGSÅ: Britney skjulte seg under håndkle

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no