STENGES UTE: Når alle de andre kjendisene i kveld drar på Oscar-vorspiel, må Britney klare seg med sitt eget selskap. Foto: All Over Press
STENGES UTE: Når alle de andre kjendisene i kveld drar på Oscar-vorspiel, må Britney klare seg med sitt eget selskap. Foto: All Over PressVis mer

Britney svartelistet til Oscar-fest

Britney Spears er ikke ønsket på private Oscar-vorspiel.

SEHER.NO: Britney Spears (26) er svartelistet av kjendisene i Hollywood og nektes nå adgang til Oscar-vorspiel.

Flere vorspiel arrangeres av stjerner som Madonna, Prince og Elton John i anledning kveldens store Oscar-utdeling. Skandalebefengte Britney Spears navn står ikke på en eneste gjesteliste.

Sangstjernens oppførsel er til det alt for uforutsigbar.

- Britney er et stort navn i Hollywood for tiden, men av helt feil grunner, sier en kilde til The Mirror. Hun er en tidsinnstilt bombe man bare venter på at skal gå av, og festarrangørene vil rett og slett ikke ta sjansen på at hun møter opp på fest og ødelegger den gode stemningen.

- Hollywood er forferdet over at Britneys sammenbrudd praktisk talt har foregått på deres egne dørstokker, fortsetter kilden. Folk har generelt mye sympati for henne, så avgjørelsen om å ikke invitere henne er også tatt av hensyn til henne selv.

Spears har nettopp fått innvilget omsorgsrett for sine to sønner etter at hun kom til enighet i retten med eks-manenn Kevin federline.

Oscar-utdelingen foregår i Kodak Theatre i Hollywood natt til mandag norsk tid.

Les også: Sexfilmer stjålet hos Britney!