Britney Spears viste frem blåmerkene

Popstjernen overrasket Twitter-fansen etter sin tøffe dag.

SLÅR SEG GUL OG BLÅ: Forrige uke beviste Britney Spears at hun ikke sparer på noe til den oppgraderte versjonen av «Piece of Me»-showet sitt. På bildet til venstre er hun avbildet på scenen i Las Vegas i august 2015.  Foto: INFphoto.com/ Twitter/ NTB Scanpix
SLÅR SEG GUL OG BLÅ: Forrige uke beviste Britney Spears at hun ikke sparer på noe til den oppgraderte versjonen av «Piece of Me»-showet sitt. På bildet til venstre er hun avbildet på scenen i Las Vegas i august 2015. Foto: INFphoto.com/ Twitter/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De to siste årene har Britney Spears (34) gjort suksess med showet «Piece of Me» på Planet Hollywood i Las Vegas.

Etter å ha tatt en pause fra sceneshowet i «Syndens by» for å tilbringe tid med familien sin, er popstjernen i full gang med oppladningen til neste showrunde.

Og etter alt å dømme gir «Work B*tch»-sangeren virkelig jernet for at showet skal bli best mulig. Nylig delte Britney et svært talende bilde på Twitter, der hun viser frem de forslåtte beina sine.

Saken fortsetter nedenfor.

- Noen spurte meg på tull hva jeg holdt på med i går. Sjekk blåmerkene mine; det er dette jeg gjorde! Jobber hardt med det nye showet, twitret Britney Spears forrige uke.

Lover nytt show

Dette er ikke det eneste hintet om «Piece of Me»-showets oppgradering den spreke tobarnsmoren har kommet med.

Onsdag publiserte hun listen over vårens Las Vegas-datoer på Twitter, i form av en forlokkende salgsplakat. I tillegg til å opplyse om at årets første show holdes lørdag 13. februar, sørget Britney for å komme med en liten teaser:

- Det er mye som har forandret seg siden vi så hverandre sist, Vegas! ;) «Piece of Me» er tilbake om ti dager! twitret superstjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer