- FOKUS PÅ FAMILIEN: At Britney Spears nå tar en pause, betyr også at hun setter «Britney: Domination»-konsertene sine i Las Vegas på vent. Foto: NTB Scanpix
- FOKUS PÅ FAMILIEN: At Britney Spears nå tar en pause, betyr også at hun setter «Britney: Domination»-konsertene sine i Las Vegas på vent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Britney Spears:

Britney Spears tar pause på ubestemt tid

Trekker seg tilbake av familiære årsaker.

Publisert

Verdensstjernen Britney Spears (37) melder på sin egen nettside at hun tar en pause fra musikken. Dette skjer som følge av farens helsesituasjon.

- Jeg ønsker å rette all fokus og energi på familien min akkurat nå. Vi har et veldig spesielt forhold, og jeg ønsker å være der for dem, slik de alltid har vært der for meg, heter det blant annet i uttalelsen.

Ifølge E! Online skal Jamie Spears ha fått en livstruende sykdom. At Britney Spears nå tar en pause, betyr også at hun setter «Britney: Domination»-konsertene sine i Las Vegas på vent.

SYK: Ifølge Britney Spears er hennes far, Jamie, livstruende syk. Foto: NTB Scanpix
SYK: Ifølge Britney Spears er hennes far, Jamie, livstruende syk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tusen takk til alle mine fans for deres kjærlighet og støtte gjennom dette. Jeg beklager eventuelle ulemper som dette forårsaker. Jeg ser fram til å være tilbake på scenen og å opptre for dere igjen.

I et innlegg publisert på Instagram utdyper superstjernen årsaken til pausen ytterligere.

- Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, fordi det er så tøft for meg å fortelle dere. Jeg skal ikke opptre med det nye showet mitt Domination, selv om jeg har gledet meg til dette showet og å se dere alle sammen. Det knuser hjertet mitt, skriver 37-åringen og fortsetter:

- Det er imidlertid viktig å alltid sette familien først, og det er det jeg har besluttet å gjøre nå. For noen måneder siden ble min far innlagt på sykehus og han døde nesten. Vi er så takknemlige for at han kom ut av det i live, men han har fortsatt en lang vei foran seg. Jeg har derfor måtte ta den vanskelige beslutningen om å rette fullt fokus mot familien min på dette tidspunkt. Jeg håper alle har forståelse for det, er noe av det Britney skriver i innlegget.

Hadde konsert i Norge

Det er ikke mange månedene siden Britney var i Oslo for å holde en aldri så liten konsert på Telenor Arena.

Konserten ble derimot slaktet av flere norske medier, deriblant av Dagbladets anmelder.

- For å ta det med én gang: Nei, hun synger ikke. Eller så har lydteknikeren slått mikrofonen av ved et uhell, var noe av et anmelderen skrev om konserten til popstjernen i august.

- De visuelle videoeffektene i bakgrunnen er ikke til å bli imponert av. Heller ikke de grå, slangeliknende konstruksjonene på hver side av scenen gir inntrykk av at dette er en produksjon med et av verdens største popikoner, var også noe av det som ble nevnt.

ELSKER BRITNEY: Spente fans hadde kledd seg ut som stjernen foran konserten på Telenor Arena. Video: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer Vis mer

37-åringen var også å se i Oslo Spektrum i 2004. Dagbladets anmelder slaktet også denne gangen opptredenen, og mente at det var «dårligste konserten i Oslo Spektrum på lenge».

Popstjernen var også i Norge i 2014, da i utenommusikalsk ærend. Da skulle hun promotere sin nye undertøyslinje.

37-åringen har de siste fire årene hatt kontrakt i Las Vegas, der showet «Britney: Piece of Me» har blitt framført jevnlig. Hun har siden 2013 solgt nesten én million billetter i kasinobyen.

LES OGSÅ: Britney deler feriebildene med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer