Britney Spears maler toppløs til Mariah Carey

Popstjernen har funnet en helt spesiell måte å koble av på.

RØPET INTIM HEMMELIGHET: Da Britney Spears gjestet et radioshow torsdag, avslørte popstjernen at hun har lyttet til Mariah Careys (t.v) nyeste album mens hun har bedrevet kunstmaling toppløs. Her er Carey på scenen under debutkonserten sin i Las Vegas for en måned siden.  Foto: INFphoto.com/ SipaUSA
RØPET INTIM HEMMELIGHET: Da Britney Spears gjestet et radioshow torsdag, avslørte popstjernen at hun har lyttet til Mariah Careys (t.v) nyeste album mens hun har bedrevet kunstmaling toppløs. Her er Carey på scenen under debutkonserten sin i Las Vegas for en måned siden. Foto: INFphoto.com/ SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 2013 har Britney Spears (33) opptrådt fast i Las Vegas med showet «Britney: Piece of Me».

Nå avslører popstjernen at hun er fan av en annen artist som for tiden holder til i Las Vegas, nemlig Mariah Carey (45), som hadde sin første Las Vegas-konsert på Caesars Palace 6. mai.

- Jeg elsker Mariah Carey. Jeg drev og malte på rommet mitt. Jeg har et eget kunstrom der jeg bare maler rett på veggene og gjør masse sprø ting, forteller Britney til radioshowet «Dan & Maz» torsdag, ifølge ContactMusic.

Selv om «Pretty Girls»-sangeren ikke har fått sett Mariah Careys show ennå, har Britney gått til anskaffelse av sangdivaens nyeste album. Og det er den musikken hun utfolder seg til i kunstrommet sitt.

- Jeg kjøpte hennes nye «Greatest Hits» og hennes nye «Infinity»-album i går. Og så var jeg i kunstrommet mitt, toppløs, mens jeg malte og gjorde alle disse kunstneriske greiene. Kunstrommet er fristedet mitt. Det er alle tiders, røper Britney i radiointervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

Smigret sangdivaen

Den noe intime avsløringen har ikke gått upåaktet hen hos Mariah Carey.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer