Britney Spears maler toppløs til Mariah Carey

Popstjernen har funnet en helt spesiell måte å koble av på.

RØPET INTIM HEMMELIGHET: Da Britney Spears gjestet et radioshow torsdag, avslørte popstjernen at hun har lyttet til Mariah Careys (t.v) nyeste album mens hun har bedrevet kunstmaling toppløs. Her er Carey på scenen under debutkonserten sin i Las Vegas for en måned siden.  Foto: INFphoto.com/ SipaUSA
RØPET INTIM HEMMELIGHET: Da Britney Spears gjestet et radioshow torsdag, avslørte popstjernen at hun har lyttet til Mariah Careys (t.v) nyeste album mens hun har bedrevet kunstmaling toppløs. Her er Carey på scenen under debutkonserten sin i Las Vegas for en måned siden. Foto: INFphoto.com/ SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 2013 har Britney Spears (33) opptrådt fast i Las Vegas med showet «Britney: Piece of Me».

Nå avslører popstjernen at hun er fan av en annen artist som for tiden holder til i Las Vegas, nemlig Mariah Carey (45), som hadde sin første Las Vegas-konsert på Caesars Palace 6. mai.

- Jeg elsker Mariah Carey. Jeg drev og malte på rommet mitt. Jeg har et eget kunstrom der jeg bare maler rett på veggene og gjør masse sprø ting, forteller Britney til radioshowet «Dan & Maz» torsdag, ifølge ContactMusic.

Selv om «Pretty Girls»-sangeren ikke har fått sett Mariah Careys show ennå, har Britney gått til anskaffelse av sangdivaens nyeste album. Og det er den musikken hun utfolder seg til i kunstrommet sitt.

- Jeg kjøpte hennes nye «Greatest Hits» og hennes nye «Infinity»-album i går. Og så var jeg i kunstrommet mitt, toppløs, mens jeg malte og gjorde alle disse kunstneriske greiene. Kunstrommet er fristedet mitt. Det er alle tiders, røper Britney i radiointervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

I LAS VEGAS: Britney Spears har fått forlenget showkontrakten sin i Las Vegas til ut 2017. Tidligere i år ble også Mariah Carey med i artiststallen i Syndens by. Her er Britney i aksjon på Axis Theatre på Planet Hollywood Hotel i april.  Foto: Matt Baron/BEI/Rex Features
I LAS VEGAS: Britney Spears har fått forlenget showkontrakten sin i Las Vegas til ut 2017. Tidligere i år ble også Mariah Carey med i artiststallen i Syndens by. Her er Britney i aksjon på Axis Theatre på Planet Hollywood Hotel i april. Foto: Matt Baron/BEI/Rex Features Vis mer

Smigret sangdivaen

Den noe intime avsløringen har ikke gått upåaktet hen hos Mariah Carey.

Torsdag delte «Hero»-sangeren en lenke til Britneys intervju på Twitter, fulgt av teksten: «Hahahah! Britney Spears er den beste!» og to begeistrede smileys.

Når hun ikke maler toppløs til Mariah Carey liker Britney, som er mor til Sean Preston (9) og Jayden James (8), å tilbringe tid med familien og kjæresten Charlie Ebersol.

LYKKELIG: Britney Spears ser ut til virkelig å ha blomstret i forholdet til TV-produsenten Charlie Ebersol. De to var i strålende humør da de ankom Billboard Music Awards sammen i midten av mai. Foto: Splash News
LYKKELIG: Britney Spears ser ut til virkelig å ha blomstret i forholdet til TV-produsenten Charlie Ebersol. De to var i strålende humør da de ankom Billboard Music Awards sammen i midten av mai. Foto: Splash News Vis mer

Det er ikke bare smektende toner fra artistkolleger som omgir Britney for tiden. Ifølge Life & Style planlegger nemlig hun og kjæresten å gifte seg i hemmelighet, og dét i Las Vegas.

- Britney ønsker seg noe enkelt, men minneverdig. Ikke noe som er for overdådig, sier en kilde til nettstedet om de angivelige bryllupsplanene.

Den blonde sangstjernen, som har vært sammen med Ebersol siden høsten 2014, har foreløpig ikke kommentert de siste bryllupsryktene.

For et par måneder siden lettet hun imidlertid på sløret om ønskene sine for fremtiden:

- Jeg hadde elsket å gifte meg igjen. Jeg tror på et slikt eventyr (...)

- Jeg vil gjerne ha ett barn til. Jeg er veldig fornøyd med de to guttene mine, men kanskje i fremtiden. En mini-meg hadde vært gøy, sa Britney til People i mars.

LES OGSÅ: - Å få en datter var en drøm som gikk i oppfyllelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer