Britney Spears jobber med et nytt album

Popstjernen røpet hemligheten til fansen på Twitter.

JOBBER MED MUSIKKEN: Britney Spears røpet ovenfor fans på Twitter at hun jobber med et nytt album. Foto: All Over Press
JOBBER MED MUSIKKEN: Britney Spears røpet ovenfor fans på Twitter at hun jobber med et nytt album. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Mange var spente på hvordan skandaleombruste Britney Spears (31) ville takle det ukentlige rampelyset, da det tidligere i år ble kjent at hun skulle være en av dommerne i i talentjakt-programmet «X Factor» i USA.

Og selv om hun på en av de første auditionene stormet ut av studioet, har Britney fått gode kritikker for sin innsats av TV-seerne. 

En som ikke er like fornøyd med Britney er meddommer Simon Cowell (53). Ifølge nettstedet Us Weekly ønsker han å bytte ut popstjernen etter årets sesong. 

- Britney får sparken. Produsentene ville egentlig ha henne med lenger, men det går ikke, sier en kilde i produksjonen til Us Weekly. 

Nå ser det derimot ut til at 2013 kan bli et godt år for popstjernen alikevel. I følge nye rykter jobber den tidligere popdronningen på et nytt album.

Spears skal under en chat med følgere på Twitter bekreftet at hun for tiden jobber hardt med sitt nye album. Sangeren skrev også at hun har fått med seg noen inspirerende produsenter på laget.

Når en fans twitter at de gledet seg til det kommende albumet, skrev Britney tilbake:

- Jeg gleder meg jeg også!

Popstjernen fikk også spørsmål om det var noe sannheten i ryktene om en exit fra talentkonkurransen. Da svarte Spears at hun for tiden kun tenker på musikken.

Britney Spears sitt siste album «Femme Fatale», som ble utgitt i mars 2011 og inneholdt noen få hits. Nå nylig har hun samarbeidet med Will.I.AM på hans siste singel «Scream & Shout». 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer