I FYR OG FLAMME: Britney Spears og G-Eazy flørtet på scenen, og ved en anledning tok popstjernen et godt tak i skrittet hans. Foto: Ap
I FYR OG FLAMME: Britney Spears og G-Eazy flørtet på scenen, og ved en anledning tok popstjernen et godt tak i skrittet hans. Foto: ApVis mer

Britney Spears gjorde sexy comeback

Ni år etter at popstjernen fikk totalslakt for sin opptreden under MTV VMA fikk hun revansj.

SEOGHØR.NO: Natt til mandag (norsk tid), ni år etter at Britney Spears (34) opptrådte for første gang under MTV Video Music Awards, stod hun på scenen igjen under den prestisjefylte utdelingen.

Det var Kim Kardashian (35), som selv har innrømmet at hun er besatt av «Toxic» -stjernen, som introduserte henne.

- I kveld har vi gleden av å se hva hun vil finne på for noe denne gang. Mine damer og herrer, ta vel imot Britney Bitch, som gjør sitt triumferende comeback på VMA-scenen.

Se video:

Var nervøs før opptredenen

I en knall gul glitrende paljett-badedrakt med matchende lårhøye støvletter entret hun Madison Square Garden i New York til ellevill jubel fra publikum.

I beste Britney-stil vrikket hun seg ut på scenen mens hun fremførte sin nyeste låt «Make Me» sammen med rapperen G-Eazy.

Duoen sang også G-Eazys hit «Me, Myself & I» før de delte et raskt kyss og en klem og forlot scenen til stormende applaus fra salen.

Saken fortsetter nedenfor. I forkant av showet har det vært mye spenning knyttet rundt Britneys fremførelse. Dette var nemlig muligheten hennes til å gjøre opp for sin pinlige opptreden under samme arrangement i september 2007.

Den gang fikk «Baby One More Time»-sangeren kjeft for sin livløse opptreden. Iført undertøy, strømpebukser og støvletter mimet hun seg gjennom sangen, før hun forlot scenen med et alvorlig «takk».

«De tre minuttene som kunne ha endt Britneys karriere», kalte musikkmogulen Simon Cowell opptredenen, ifølge The Telegraph.

Skandale-opptredenen skjedde i kjølvannet av en av Britneys tyngste personlige perioder.

Sju måneder tidligere vakte hun oppsikt da hun barberte av seg håret og angrep en bil med paraply.

Hun ble senere lagt inn til observasjon på psykiatrisk sykehus og umyndiggjort.

Saken fortsetter under bildet.

Men det var ikke første gangen Britney lagde overskrifter under MTV Video Music Awards.

I 2001 stilte Britney og hennes daværende kjæreste, Justin Timberlake (35), opp i et matchende denim-antrekk, som fikk totalslakt av motepressen og fremdeles blir gjort narr av i dag.

Senere samme kveld fikk hun enorm oppmerksomhet da hun fremførte låta «I'm a Slave 4 U» dansende med en gul slange.

To år senere delte hun det kontrovesielle kysset med 24 år eldre Madonna (58). Et stunt som fikk svært mye spalteplass verden over.

Og i fjor droppet sangfuglen undertøyet da hun dukket opp på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.

To dager før søndagens MTV VMA braket løs, innrømmet «Toxic»-stjernen selv at hun kjente på nervene.

- Jeg tror det er noe i lufta under VMA. Ting føles elektrisk. Jeg klarer ikke å forklare det ordentlig. Hver gang jeg har opptrådt der, så har det alltid vært en av disse virkelig store, nervepirrende opplevelsene. Folkene som kommer dit, alle kjendisene, de er bare så morsomme og annerledes. Jeg blir fremdeles skikkelig nervøs, sa hun i et radiointervju fredag, ifølge UsWeekly.com.

LES OGSÅ: Se Britney-videoen som skaper storm

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.