Britney Spears:

Britney Spears bekrefter forholdet med 12 år yngre modell

Har funnet lykken med 23-åring.

FORELSKET IGJEN: Sangstjerna Britney Spears bekrefter at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: NTB scanpix
FORELSKET IGJEN: Sangstjerna Britney Spears bekrefter at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): De siste månedene har romanseryktene svirret rundt popstjerna Britney Spears (35) og den 23 år gamle modellen Sam Asghari.

Nå bekrefter hun forholdet på Instagram, via en kort videosnutt av seg selv og Asghari med følgende tekst:

«Meg og kjæresten min Sam Asghari.»

KJEKKAS: Britney bekrefter endelig Sam Asghari er kjæresten hennes. Foto: Splash News, NTB scanpix
KJEKKAS: Britney bekrefter endelig Sam Asghari er kjæresten hennes. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Ifølge US Weekly skal duoen ha møttes under innspillingen av musikkvideoen til låten «Slumber Party», der Asghari var motspilleren hennes.

Romanseryktene startet allerede i november i fjor, da modellen delte et bilde som så ut til å være under et stevnemøte med den verdenskjente artisten.

Siden den gang har de vist seg sammen en rekke ganger, og da Spears holdt konsert i Japan forrige måned, kysset hun ham på scenen, ifølge nettstedet.

Me and my boyfriend @samasghari

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

- Ferdig med ekteskap

Selv om «Baby One More Time»-sangeren har funnet lykken igjen, virker det ikke som hun har planer om å gifte seg med det første. I august i fjor uttalte hun nemlig overfor talkshowvert James Corden at hun har mistet troen på kjærligheten.

- Jeg er ferdig med menn. Det kan hende jeg tungekysser noen igjen. Men jeg kommer aldri til å gifte meg mer. Jeg er ferdig med ekteskapet, slo hun fast, ifølge The Telegraph.

Look who came to see me in Japan 🇯🇵 @samasghari 😉 great matching duo !!!!!!! 🔥🔥🔥

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

Også da hun gjestet «The Jonathan Ross Show» på den britiske tv-kanalen ITV i fjor høst, fortalte 34-åringen at hun var lei av å date.

- Bare det å finne en hyggelig fyr er banebrytende i denne verdenen. Mange menn er så opptatt av å spille. Det mentale spillet, med å ringe tilbake og sende meldinger, det er bare for mye. Det er tåpelig, sa hun i programmet ifølge Refinery29.

Turbulent kjærlighetsliv

Britney Spears har skapt flere overskrifter på grunn av kjærlighetslivet sitt de siste åra. Fra desember 2011 til januar 2013 var «Toxic»-stjerna forlovet med Jason Trawick.

Saken fortsetter nedenfor.

Deretter var hun i et forhold med David Lucado, men lykken tok slutt da hun hevdet at han var utro mot henne, ifølge People.

Kun et par måneder etter bruddet med Lucado ble Britney sammen med TV-produsenten Charlie Ebersol, men forholdet tok slutt for to år siden.

Spears har også vært gift to ganger. Først med barndomsvennen Jason Alexander i 2004, og deretter med Kevin Federline fra 2004 til 2007. Sistnevnte har hun sønnene Sean Preston (11) og Jayden James (10) med.

LES OGSÅ: Nå avkrefter hun kjæresteryktene