Britney Spears bekrefter brudd

Popstjernen og Jason Trawick har endt deres ett år lange forlovelse.

SLUTT2: Nylig ble det kjent at Britney Spears gir seg som dommer i amerikanske X Factor. Foto: Fame Flynet
SLUTT2: Nylig ble det kjent at Britney Spears gir seg som dommer i amerikanske X Factor. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjerne Britney Spears (31) og forloveden Jason Trawick (41) har endt deres ett år lange forlovelse, melder nettstedet TMZ.

Trawick startet opp som Britneys agent, for kjærligheten førte dem sammen. Til People forteller popstjernen at hun fremdeles vil se på eksforloveden som en god venn:

- Jason og jeg har bestemt oss for å avslutte forlovelsen. Men jeg vil for alltid beundre ham, og vi vil forbli gode venner.

Jason Trawick utdyper:

- Nå som dette kapittelet ender, begynner et nytt. Jeg vil alltid elske både henne og guttene, og vi vil for alltid ha et nært forhold til hverandre.

Men det er ikke bare forlovelsen med Trawick som har endt denne uken - torsdag denne uken ble det nemlig kjent at 31-åringen gir seg etter kun én sesong som dommer i det amerikanske talentshowet «X Factor».

Nå satser hun nemlig på egen musikk-karriere igjen, og spiller fortiden inn nytt album.

- Britney elsker Simon og hun liker Demi Lovato (20) (dommer i «X Factor» journ. anm), men det er musikk som er hennes greie, fortalte en kilde til TMZ.

Bitney Spears har sønnene Sean Preston (7) og Jayden James (6) med eksmannen Kevin Federline (34).
 
Trawick har som agent og manager for Britney vært utnevnt som Britneys verge, og dermed hatt kontroll over popstjernens liv og formue etter at hun ble lagt inn på psykriatisk klinikk i 2008, men har nå overlatt dette vervet til Britneys far Jamie Spears.LES OGSÅ: Britney Spears jobber med nytt album

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer