Britney Spears: - 20-årene var forferdelige

Popstjernen har lagt skandalelivet bak seg, men glemmer ikke den vonde tiden.

UTE AV KONTROLL: Britneys nedtur nådde bunnen da hun angrep en bil med paraply i 2007.
UTE AV KONTROLL: Britneys nedtur nådde bunnen da hun angrep en bil med paraply i 2007. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er langt fra hemmelig at Britney Spears (34) gikk gjennom noen tøffe tak både personlig og karrieremessig på begynnelsen av 2000-tallet. 

I løpet av kort tid rakk hun å skille seg to ganger, miste omsorgsretten over sønnene Sean Preston (11) og Jayden James (10), bli innlagt på psykiatrisk sykehus og umyndiggjort.

Men med hjelp av familie og management har hun klart å stable seg selv på beina igjen, og i dag gjør hun stor suksess i Las Vegas med utsolgte konserter og hit albumet «Glory».

Nå kommer Britney med en åpenhjertig innrømmelse om sitt nye liv:

- Jeg liker 30-årene mye bedre enn 20-årene. 20-årene var fryktelige. Tenårene var gøy, men 30-årene er fantastisk. Da vet man hvem man virkelig er, forteller hun på TV-programmet Lorraine torsdag, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSMOR: Britney Spears elsker mammarollen, men gruer seg til guttene blir tenåringer. Foto: Xposure
TOBARNSMOR: Britney Spears elsker mammarollen, men gruer seg til guttene blir tenåringer. Foto: Xposure Vis mer

Trives som singel

Popstjernen innrømmer også at hun er nervøs for hvordan det vil bli når sønnene hennes blir tenåringer om bare et par år.

- Det er litt rart. Jeg er nervøs for jeg vet at 12, 13, 14 og 15 kommer til å bli veldig skremmende. Jeg kommer til å bli sånn: «Mamma, vær så snill og kom og hjelp meg». Men akkurat nå er de i en fantastisk alder. De er fremdeles små, sier hun.

Etter en intens virvelvind-romanse på åtte måneder ble popstjernen singel igjen da forholdet til TV-produsenten Charlie Ebersol (34) brått tok slutt i fjor sommer.

Fra desember 2011 til januar 2013 var «Toxic»-stjernen forlovet med Jason Trawick (45), og like før hun ble sammen med Charlie Ebersol, var hun i et forhold med David Lucado - som skal ha vært utro mot henne.

Britney har også vært gift to ganger. Først med barndomsvennen Jason Alexander i 2004, og deretter med Kevin Federline (37) fra 2004 til 2007.

Nå forteller sangfuglen at hun tidligere lette etter kjærligheten på feil sted, og at det i dag ikke er så viktig for henne å ha en mann å lene seg til.

- Jeg er på en veldig bra plass i livet akkurat nå. Jeg elsker meg selv, og lærer meg selv bedre å kjenne hver eneste dag. Det er som en oppvåkning. Veldig kult, forklarer hun.

- Og det er helt ok å være singel. Det er det virkelig.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY SHOW: Britney Spears gjør for tiden suksess med en serie konserter i Las Vegas. Foto: Ap
SEXY SHOW: Britney Spears gjør for tiden suksess med en serie konserter i Las Vegas. Foto: Ap Vis mer

Tidligere denne måneden innrømmet 34-åringen at hun fremdeles føler seg ukomfortabel og blir rammet av angst i enkelte sammenhenger.

- Jeg er en merkelig person. Jeg blir nervøs i veldig mange situasjoner, som på fester og utesteder. Når det er mange mennesker rundt meg er jeg en rar, nervøs og bekymret person, fortalte hun til Flaunt magasin.

Men hun får god hjelp av sikkerhets-teamet sitt når angsten blir for stor.

- Mye av det som skjedde i fortiden min tror jeg var fordi at jeg ikke hadde ordentlig sikkerhet. Jeg hadde ikke de fantastiske retningslinjene jeg har å følge nå. Jeg står sikkerhets-teamet mitt veldig nær. I tillegg har jeg barn også, forklarte hun, og la til:

- Jeg er faktisk en veldig kjedelig person. Jeg går ikke ut. Jeg gjør egentlig ikke noen ting. Seriøst, jeg kunne vært jomfru Maria. Jeg synes livet mitt har tatt en 360 graders helomvending. Ting er bare annerledes nå. Det er en annerledes tid. En annerledes tidsalder.

No homework! Best day ever!

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

LES OGSÅ: Har Garner og Affleck funnet tilbake til hverandre?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer