PROMISES: Var navnet på rehab institusjonen hun bodde på i 30 dager, men Britneys løfte om å skjerpe seg holdt ikke lenge. Foto: All Over Press
PROMISES: Var navnet på rehab institusjonen hun bodde på i 30 dager, men Britneys løfte om å skjerpe seg holdt ikke lenge. Foto: All Over PressVis mer

Britney sparker hjelpen

Britney mener all den negative pressen rundt henne er assistentens feil....

SEHER.NO: Britney Spears (25) sparket sin nye assistent kun ett par dager etter skandaleintervjuet og fotograferingen med magasinet OK!.


Britney skapte furore etter å ha marsjert ut av studioet til OK! med klær og smykker verdt over 90 000 kroner - og kastet opp på en kjole verdt flere tusener.


Men Britney som nylig kledde av seg visste tydeligvis råd.


Hun legger nemlig all skyld på sin personlige assistent Shannon.-  Britney føler at mye av de siste problemene hun har hatt, startet og sluttet med Shannon, sier en kilde til magasinet Life & Style.


- Britney tror Shannon har snakket stygt om henne. Hun var også veldig frekk og Britney følte hun lot viktige jobb e-mails bare bli liggende uten å gjøre noe med dem.


Nå skal det sies at Britney som hadde sex på rehab ikke er ukjent med å sparke sine egne assistenter. Forrige måned sparket hun sin egne kusine Alli Sims fra stillingen!


Men om det var Shannons ide å bade i bare trusa foran fotografene, sier artikkelen ingenting om...


LES OGSÅ: Sjokkintervjuet