Britney slipper unna søksmål

Saken er henlagt.

DOMMER: Ved siden av sangkarrieren er Britney Spears å se som dommer i talentshowet X factor, sammen med L.A. Reid, Demi Lovato, og Simon Cowell. Foto: All Over Press
DOMMER: Ved siden av sangkarrieren er Britney Spears å se som dommer i talentshowet X factor, sammen med L.A. Reid, Demi Lovato, og Simon Cowell. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt den verdensberømte artisten Britney Spears (30) den siste tiden.

Hennes tidligere manager Sam Lufti har saksøkt Britney og hennes foreldre for ærekrenkelse og kontraktbrudd.

Under rettssaken i forrige måned fortalte Lufti om da det stormet som verst rundt Britney for fire år siden, og hvordan hun tok en overdose med amfetamin og at han flere ganger prøvde å få Britney til å søke psykiatrisk hjelp før sammenbruddet, men at hun nektet.

SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Torsdag denne uken bestemte retten i Los Angeles at saken mot 30-åringen og hennes foreldre, som på den tiden hadde myndighet over henne, blir henlagt, skriver ContactMusic.

Lufti skal også ha anklaget pappa Jamie Spears for å prøve å drepe han en januardag i 2008, da Jamie visstnok skal ha kjørt ham ned.

I dag representerer manageren skandale-celebriteten Courtney Love (48), og har fortalt TMZ at han kommer til å anke dommen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Britneys mobilbruk overvåkes