UTEN FØRERKORT:  Britney kan fortsatt kose seg med bilen sin etter å ha blitt knepet  for å ha kjørt uten California-førerkort. Foto: All Over Press
UTEN FØRERKORT: Britney kan fortsatt kose seg med bilen sin etter å ha blitt knepet for å ha kjørt uten California-førerkort. Foto: All Over PressVis mer

Britney slipper fengsel

Juryemedlemmene klarte ikke å bli enige.

SEHER.NO: Britney Spears kan puste lettet ut etter at det tirsdag ble klart at hun får beholde friheten sin.

Retten i Los Angeles ble hevet etter at juryen ikke klarte å komme til en enighet på tirsdag, og rettsaken ble dermed erklært ugyldig, melder accesshollywood.com.

Saken mot Britney begynte onsdag forrige uke, og dreier seg om at "Gimme more"-stjernen har kjørt uten gyldig lisens i California, og juryen begynte debatten om skyldspørsmålet fredag ettermiddag.

Aktor i saken fortalte nettstedet at de ikke kom til å anke saken etter tirsdagens ugyldighetserklæring.

- Det er tøft å stille opp mot celebriteter, forteller statsadvokat Michael Amerian, som hevder at juryen ble påvirket av irrelevant informasjon om Britney i forkant av rettsaken.

- Dette er en seier  for Britney, sier hennes advokat Michael Flanagan, og legger til at pappa Jamie var ekstatisk over å få den gode nyheten.

Opprinnelig stammer saken fra en hendelse i august 2007 der Britney kjørte inn i en parkert bil mens hun selv prøvde å lukeparkere sin Mercedes Benz - og forsvant fra åstedet uten å etterlate seg kontaktinformasjon.

Eieren av bilen rapporterte senere inn tilfellet for politiet, og sangeren ble tiltalt for trafikkforseelse (mindre alvorlig forbrytelse, red. anm), samt å kjøre uten gyldig California-førerkort.

Tiltalen om trafikkforseelsen ble senere droppet da Spears istedet betalte en ukjent sum til eieren som erstatning.

Aktor hevdet at frøken Spears var forpliktet til å skaffe seg et gyldig California-førerkort. Hennes advokat på sin side påsto at hun hadde gyldig førerkort fra hennes daværende residens - Louisiana.

Siden har popdronningen skaffet seg førerkort som også er gyldig i California.

I forkant av rettsaken avslo hennes advokat et kompromiss som ville resultert i en bot på ca. 900 kroner og 12 måneders prøvetid for sangeren.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Hun vil bare hjem.