Britney skal skrive roman om seg selv

Popstjernen vil skrive en roman om sitt eget liv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Britney Spears (30) har erobret hitlistene verden rundt i mange år, nå kan det se ut som om popstjernen sikter seg mot andre salgslister i tiden fremover. 

Sangeren, som har solgt nærmere 100 millioner album, er for øyeblikket dommer i realitykonkurransen «X-Factor» i USA. Men nyhetsrapporter sier at Spears har planer om å bli forfatter.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I følge The Hollywood Reporter, er Britney i samtaler med forlaget HarperCollins om å skrive en roman. Den planlagte boken skal i følge ryktene være en fiksjonsbok med utgangspunkt i hennes eget liv.

Spears og HarperCollins har foreløpig ikke kommet til enighet om de økonomiske betingelsene, men det er forventet at begge parter vil tjene enorme summer på en eventuell bok.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Hun snudde seg mot meg og så...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer