- Britney skal gifte seg igjen

Superstjernen skal være på vei mot alteret - for tredje gang!

FRIDDE: - Han gikk ikke direkte ned på kne, men Britney brydde seg ikke om akkurat det. Hun svarte ja, sier en kilde om Britney og Jasons angivelige bryllupsplaner. Foto: All Over Press
FRIDDE: - Han gikk ikke direkte ned på kne, men Britney brydde seg ikke om akkurat det. Hun svarte ja, sier en kilde om Britney og Jasons angivelige bryllupsplaner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bortsett fra en toppløs-smell i starten av juni, ser det nå for alvor ut til at pop-prinsessen Britney Spears (27) har det bedre enn på lenge. I mars startet også ryktene om at Britney skal ha falt for sin egen agent, Jason Trawick (37), og for kort tid siden hevdet kilder at Bitneys familie har akseptert hennes nye mann.

Og som om ikke det var nok, ser det nå ut til at den verdenskjente artisten nå er klar for sitt tredje bryllup. I hvert fall om man skal stole på amerikanske medier.

Avisen Star mener nemlig å vite at Trawick fridde til 27-åringen når paret var på Bahamas i mai.

- Han gikk ikke direkte ned på kne, men Bitney brydde seg ikke om akkurat det. Hun svarte ja, sier en kilde til avisen.

I 2005 giftet popprinsessen seg med Jason Alexander, men fikk ekteskapet annullert etter bare 55 timer. Ekteskapet med Kevin Federline tok slutt i 2006. Britney Spears og Federline har to sønner sammen, nemlig Jayden James (2) og Sean Preston (3).

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se Britneys private feriebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer