Britney-sjokk - se video!

En skulptur i full størrelse viser en naken Britney Spears - mens hun står på alle fire og føder...

EN HYLLEST... Kunstneren har aldri møtt Britney, men har laget skulpturen som en hyllest til henne. Foto: AP/SCANPIX
EN HYLLEST... Kunstneren har aldri møtt Britney, men har laget skulpturen som en hyllest til henne. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med sexy blikk, og på alle fire på et bjørneskinn er en høygravid og naken Britney Spears blitt sentrum for en skarp ordkrig. I følge kunsteren Daniel Edwards har han "fanget" Britney - slik hun fremstiller seg selv.


- Hun er så forførerisk, men plutselig er hun en mor, sier Edwards.


Skulpturen er laget uten hjelp fra Britney, som ennå ikke har kommentert kunstverket. Det stilles ut i Capla Kesting Fine Art galleri i New York. Men om Britney er taus, så er det andre som raser!


- Mange er sinte fordi Britney fremstilles på denne måten. Vi har fått reaksjoner fra Tokyo, Europa og i det hele tatt over 3000 kommentarer. Både abortforkjempere og abortmotstandere er rasende, sier gallerieier David Kesting til Associated Press.


Grunnen til at Britney er blitt en del av abortstriden i USA er kunstverkets tittel "Monument over abortmotstand: Sean Prestons fødsel". Sean Preston er Britneys førstefødte.


- Alle kommer til meg med sinne og hatske ord. Men jeg beundrer Britney, dette er en skjønn kropp, sier Edwards som har laget skulpturen ut fra pressebilder av pop-stjernen.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer