Britney-sjokk - se video!

En skulptur i full størrelse viser en naken Britney Spears - mens hun står på alle fire og føder...

EN HYLLEST... Kunstneren har aldri møtt Britney, men har laget skulpturen som en hyllest til henne. Foto: AP/SCANPIX
EN HYLLEST... Kunstneren har aldri møtt Britney, men har laget skulpturen som en hyllest til henne. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med sexy blikk, og på alle fire på et bjørneskinn er en høygravid og naken Britney Spears blitt sentrum for en skarp ordkrig. I følge kunsteren Daniel Edwards har han "fanget" Britney - slik hun fremstiller seg selv.

- Hun er så forførerisk, men plutselig er hun en mor, sier Edwards.

Skulpturen er laget uten hjelp fra Britney, som ennå ikke har kommentert kunstverket. Det stilles ut i Capla Kesting Fine Art galleri i New York. Men om Britney er taus, så er det andre som raser!

- Mange er sinte fordi Britney fremstilles på denne måten. Vi har fått reaksjoner fra Tokyo, Europa og i det hele tatt over 3000 kommentarer. Både abortforkjempere og abortmotstandere er rasende, sier gallerieier David Kesting til Associated Press.

Grunnen til at Britney er blitt en del av abortstriden i USA er kunstverkets tittel "Monument over abortmotstand: Sean Prestons fødsel". Sean Preston er Britneys førstefødte.

- Alle kommer til meg med sinne og hatske ord. Men jeg beundrer Britney, dette er en skjønn kropp, sier Edwards som har laget skulpturen ut fra pressebilder av pop-stjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer