- Britney ser ut til å være i bedre form enn noensinne

Popstjernen fortsetter å vekke oppsikt i bikini, også etter Photoshop-beskyldningene.

VAKTE OPPSIKT: En solbrun og veltrent Britney Spears fikk tilsynelatende mye oppmerksomhet på stranden på Hawaii denne uken. Daily Mail skryter popstjernens bikinikropp opp i skyene.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
VAKTE OPPSIKT: En solbrun og veltrent Britney Spears fikk tilsynelatende mye oppmerksomhet på stranden på Hawaii denne uken. Daily Mail skryter popstjernens bikinikropp opp i skyene. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var mange som ble overrasket da Britney Spears (34) delte et sexy bikinibilde av seg selv på Instagram forrige uke.

Popstjernen og tobarnsmoren ble imidlertid beskyldt for å ha manipulert bildet for å gjøre midjen sin smalere, ifølge CNN, Cosmopolitan og andre medier.

I ettertid har «Piece of Me»-stjernen indirekte slått tilbake mot kritikken, og de siste dagene har hun dessuten latt seg fotografere i bikini på stranden ved flere anledninger.

De siste ukene har Britney hatt en pause fra det populære Las Vegas-showet sitt. Dermed har hun kunnet nyte noen late dager i solen på Hawaii, der paparazziene har fotografert henne ivrig.

Saken fortsetter under det mye omtalte bikinibildet.

Sprek sangstjerne

Og med de utallige bikinibildene av en solbrun og opplagt Britney, beviser artisten at hun neppe trenger mye hjelp fra digitale bilderedigeringsprogrammer.

- Hun ser ut til å være i bedre form enn noensinne, og Britney Spears så svært selvsikker ut da hun bega seg ut i bikini på torsdag, skriver Daily Mail.

Den britiske tabloidavisen mener at «Work B*tch»-sangeren viste frem både en veltrent mage og muskuløse bein i et todelt, sjokkrosa bikini fra Victoria's Secret.

Saken fortsetter under bildene.

STRÅLTE PÅ STRANDEN: Britney ble nylig beskyldt for å manipulere et bikinibilde av seg selv, men på stranden på Hawaii torsdag tok hun seg flott ut på helt naturlig vis.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
STRÅLTE PÅ STRANDEN: Britney ble nylig beskyldt for å manipulere et bikinibilde av seg selv, men på stranden på Hawaii torsdag tok hun seg flott ut på helt naturlig vis. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

I GODT HUMØR: Popstjernen virket selvsikker og glad mens hun koste seg i bølgene og den hvite sanden.  Foto: Splash News
I GODT HUMØR: Popstjernen virket selvsikker og glad mens hun koste seg i bølgene og den hvite sanden. Foto: Splash News Vis mer

Nyter tiden med familien

Samme dag delte Britney også et Instagram-bilde av seg selv iført den lekre bikinien, sammen med teksten «jeg vil aldri forlate dette stedet».

Den single sangstjernen, som brøt med TV-produsenten Charlie Ebersol (33) i mai 2015, koser seg på Hawaii sammen med sønnene Jayden James (9) og Sean Preston (10).

Lillesøsteren Jamie Lynn Spears (24) og hennes datter Maddie (7) er også med på den eksotiske ferien. På Instagram har Britney fortalt at hun og søsteren har kost seg på spa sammen.

«Den beste spa-dagen med den beste lillesøsteren», skrev stjernen til et bilde av de to i hvite badekåper.

Saken fortsetter under bildene.

SPREK: På starten av 2000-tallet var Britney Spears kjent for sin svært veltrente mage (ytterst t.h). De siste dagene har tobarnsmoren vist at hun er i like god form som hun var på MTV Video Music Awards i 2001. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
SPREK: På starten av 2000-tallet var Britney Spears kjent for sin svært veltrente mage (ytterst t.h). De siste dagene har tobarnsmoren vist at hun er i like god form som hun var på MTV Video Music Awards i 2001. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

I løpet av de siste dagene har Britney Spears delt en rekke familiebilder fra Hawaii med Instagram-følgerne sine.

Never want to leave this place...

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Another perfect day in paradise

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Hun har også vist seg på stranden i flere forskjellige bikinier. Det vites ikke om noen av dem er fra designsamarbeidet hennes med undertøyskjeden Change, som inneholder både badetøy og undertøyskolleksjoner.

LES OGSÅ: - Khloé er veldig bekymret for Lamar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer