Britney ser svart på det

Britney Spears har latt de lange lyse lokkene falle. Nå har hun kort, svart bob.

MØRKE LOKKER: Britneys nye stil - hun er nesten ikke til å kjenne igjen! Foto: All Over Press
MØRKE LOKKER: Britneys nye stil - hun er nesten ikke til å kjenne igjen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem er den jenta?


Ikke lett å kjenne igjen Britney Spears med denne sveisen. Britney farget først håret mørkt. Så klippet hun det til en kort bob.


PÅ FORSIDEN NÅ: Bryllup, brudd og barnedåp!


Her er hun på eksklusive Nobu restaurant i Los Angeles. Med i følget var selvsagt søte Sean Preston, i tillegg til Britneys mor og søster. Ektemannen Kevin Federline var også på plass, men han ankom i egen bil fra en annen kant av byen.


Amerikanske kjendisspaltister overgår hverandre i fiffige forklaringer på Britneys nye stil. Noen ser det som et klart tegn på at hun vil slutte som artist, og bli en "vanlig" husmor. Andre mener det er et tegn på at hun er blitt mer voksen, og ikke vil se ut som en bimbo. Men det virker som om de fleste tror at hennes nye frisyre er et alvorlig signal om at hun er fortvilet og forvirret. Den korte, mørke frisyren er det synlige beviset på at Britney er svært misfornøyd med livet.


Hva tror du? Si din mening i avstemningen til høyre på siden.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer