PÅ SETTET: Det er ingen tvil om at Britney Spears og Iggy Azalea hadde det moro sammen under musikkvideoinnspillingen. Foto: Splash News
PÅ SETTET: Det er ingen tvil om at Britney Spears og Iggy Azalea hadde det moro sammen under musikkvideoinnspillingen. Foto: Splash News Vis mer

- Britney ser fantastisk ut, men sangen suger

Det er delte meninger om musikksamarbeidet til Britney Spears og Iggy Azalea.

Publisert

SEOGHØR.NO: Neon-farger, 80-tallshår og leopardprint preger den nyeste musikkvideoen «Pretty Girls» til Britney Spears (33) og Iggy Azalea (24) som ble sluppet onsdag.

Popstjernen og den australske rapperen, som også er medregissør i videoen, hadde det mye moro sammen under innspillingen - som foregikk i Los Angeles sist måned.

- Det gøyeste var å kle seg opp i 80-tallseffekter. Vi gikk skikkelig inn i karakterene våre, og det var morsomt og ikke ta oss selv så høytidelige, fortalte Britney til USA Today i april.

Mens tobarnsmoren, som tidligere har fått hard medfart for antrekket i musikkvideoen, slår seg løs på dansegulvet i videoen, så holder Iggy seg mer i bakgrunnen.

- Jeg danset ikke! Britney ville at jeg skulle gjøre det, men jeg synes ikke det ville vært på sin plass å gjøre en egen dansescene siden jeg er regissør, forklarte Iggy -  som nylig forstørret brystene.

Se musikkvideoen her:

 
FULL RULLE: Iggy Azalea og Britney Spears fartet rundt i Los Angeles mens de filmet sist måned. Foto: Splash News
FULL RULLE: Iggy Azalea og Britney Spears fartet rundt i Los Angeles mens de filmet sist måned. Foto: Splash News Vis mer

Delte meninger

Jentenes video har foreløpig fått blandende mottakelse blant fansen.

Her er noen av kommentarene som har blitt postet om samarbeidet mellom de to artistene som skiller ni år i alder.

- Var det galt av meg å legge mest merke til Britney i denne videoen? Er det fordi Britney ser ut som om hun er 20 og Iggy ser ut som om hun er 33? Britney har det fremdeles i seg!!!!

- Jeg fatter ikke hvordan Britney kan bevege seg så perfekt i musikkvideoer når hun i det virkelige liv virker så ukomfortabel.

- Den videoen suger så utrolig!!!

- Alle drittkjærringer har begynt å utnytte Iggy for hennes berømmelse. Sorry, Britney, men din tid er omme. Til og med ikke Iggy kan redde deg.

- Prinsessen av pop er tilbake.

- Britney ser fantastisk ut, men sangen suger fremdeles dessverre.

- Dette er uten tvil årets dårligste musikkvideo!

- Morsom! Heldigvis ikke noe halvnaken rumpe-ristning dritt.

HETT: Britney, som er aktuell med sitt niende album senere i år, i nærkontakt med Iggy. Foto: Broadimage
HETT: Britney, som er aktuell med sitt niende album senere i år, i nærkontakt med Iggy. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Britney viser seg fra sin heiteste side

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer