VILLA VILLE-HA?: Denne nye herskapsboligen selger Britney etter kun en måned. Foto: All Over Press
VILLA VILLE-HA?: Denne nye herskapsboligen selger Britney etter kun en måned. Foto: All Over PressVis mer

Britney selger villaen

Popprinsessen kvitter seg med sitt nye liv etter bare en måned!

SEHER.NO: Etter skilsmissen med Kevin Federline (29) satset Britney Spears (25) på et nytt og bedre liv med nyinnkjøpt drømmebolig i Beverly Hills til drøye 40 millioner norske kroner.

Kun en måned senere er eiendommen lagt ut for salg for nærmere 43 millioner kroner. Hva skjedde?

Den fallende stjernen som har slitt med både rusavhengighet, sitt forhold til ubrukelige menn og ikke minst sin mor, skal ha handlet på impuls med blant annet dette huskjøpet.

Det seks soverom store huset selges nå med et halvt soverom mer, fullt møblert. Dermed skal Britney ha tre millioner kroner mer for huset enn hva hun ga for det i forrige måned.

Ifølge Javno.com var huskjøper resultat av en meget rask avgjørelse, ettersom Britney kjøpte det kun et par timer etter visningen, omgitt av jurister, assistenter og "et par dansere".

Om det er den gode smaken fra campinglivet, den omtalte stjernestatusen, oppholdet på rehab eller rett og slett dyktige rådgivere som øker verdien så betraktelig, er et godt spørsmål.

Den blonde sølvstrupen besitter ettersigende også et gods i Malibu verdt nesten 70 millioner kroner, som hun for tiden leier ut, ettersom hun for tiden pleier sine sår på "Four Seasons Hotel", rapporterer The Daily Telegraph.

LES OGSÅ: - Jeg er Britneys kjæreste!