Britney selger hår og hus

Media vil kjøpe Britneys hår for å ta narkotest av stjernen.

NY LOOK: Hvem var det som sa at forandring fryder? Foto: SCANPIX
NY LOOK: Hvem var det som sa at forandring fryder? Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adios, hår!


SEHER.NO: Bildene av en snauklipt Britney Spears (25) har gått verden rundt i helgen. Den en gang så sexy popprinsessen har virkelig gått gjennom dramatiske forandringer det siste året, og forfallet ser ut til å ingen ende ta.


Men dersom du savner gamle Britney, kan du nå sikre deg litt av hennes fordums storhet. Britney selger nå både håret - og hjemmet!


SE VIDEO: Britney barberer håret (ekstern lenke)


Ifølge The Sun er popstjernens lange lokker lagt ut for salg på nettauksjonen eBay, og prisen skal allerede være oppe i 6 millioner kroner. En halvfull Redbull-boks og en Bic-lighter fra hennes mye omtalte besøk hos frisøren er også til salgs, og en kilde hevder inntektene skal gå til veldedighet.


Men nå skal pressen være interessert i å kjøpe håret - for å kjøre narkotester, ifølge svenske Aftonbladet! Det har blitt skrevet mye om at Britney er på kjøret, og med hennes hår kan man fastslå nøyaktig hvilke stoffer hun har brukt, og også få et klart bilde av hvor mye narkotika hun bruker!


LES OGSÅ: Britneys ekspress-avrusning


Men er du først villig til å betale 6 millioner for hår, kan det være like greit å legge til 40 millioner til og heller sikre seg Britneys hjem i Beverly Hills.


Britney kjøpte herskapshuset for bare to måneder siden, men ser ut til å ha gått lei det allerede. Seks soverom, svømmebasseng, mediarom, bibliotek og egen avdeling for hushjelp er bare noe av det praktboligen rommer.


Den heldige kjøperen kan også glede seg til å få Gwen Stefani og Gavin Rossdale som naboer.


EKSVENN: - Britney hadde jentesex!


TONE SJOKKERT: Nakenbilder til salgs!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer