Britney rømte til advokat

Britney Spears har igjen forlatt nok et rehabiliteringssenter - denne gang før å møte en kjendisadvokat.

PÅ RØMMEN: Britney trives ikke på avrusningssentre. Nå har hun stukket av - igjen! Foto: All Over Press
PÅ RØMMEN: Britney trives ikke på avrusningssentre. Nå har hun stukket av - igjen! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears (25) har forlatt rehabiliteringssenter nummer to på en uke - denne gang i Los Angeles. Den skandaløse, nybarberte stjernen la seg inn etter press fra sin moren og familien tirsdag, men ble i går observert flere steder i West Hollywood. 

 

Ifølge ferske bilder på perezhilton.com er Britney fremdeles iført den billige blonde parykken hun festet i rett etter sitt famøse opphold i frisørstolen, men nå har hun også slengt på en brun K-Fed-inspirert hatt på toppen.

 

PSYKOLOGIEKSPERT: Britney lider av fødselsdepresjon

 

På TMZ.com står det at Britney blant annet oppsøkte advokaten Blair Berk i dag. Han har tidligere forsvart kjendiser som Lindsay Lohan, Halle Berry, Mel Gibson og Reese Witherspoon. Sistnevnte hjalp han i kampen mot paparazziene. Nå spekuleres det i om dette ogå kan ha vært årsaken til Britneys besøk hos kjendisadvokaten.

 

LES OGSÅ: Britneys ekskjærester i kjølig omfavnelse

 

Britiske The Sun hevder imidlertid at Britney skal ha oppsøkt advokaten Barry Tarlow for å få hjelp i kampen om samværsretten til barna hun har med Kevin Federline; Sean Preston (1) og Jayden James (5). 

 

 

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer