Britney risikerer buret

Hun har den siste uken reddet seg unna tap av foreldreretten med en hårsbredd. Nå har det dukket opp et nytt rettslig problem for Britney Spears.

KRASJ: Britney styrte rett inn i en parkert bil da hun skulle inn på en parkeringsplass i LA i august.  Foto: Stella
KRASJ: Britney styrte rett inn i en parkert bil da hun skulle inn på en parkeringsplass i LA i august. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears risikerer opptil seks måneders fengsel fordi hun stakk av etter å ha bulket i en annen bil.

Fredag ble det tatt ut tiltale for hendelsen som fant sted på en parkeringsplass utenfor Studio City i Los Angeles 6. august i år.

Dersom artisten blir funnet skyldig etter tiltalen, risikerer hun inntil seks måneders fengsel og en bot på rundt 5.500 kroner for hvert av de to tiltalepunktene, opplyser en talsmann for stadsadvokaten i Los Angeles.

Ble filmet
Beviser er det rikelig med, ettersom Britneys famøse kjøretur og uheldige forsøk på å parkere ble videofilmet av en paparazzifotograf.

Filmen viser hvordan hun svinger inn på plassen og kjører på en annen bil idet hun skal parkere. Etter å ha sjekket skaden på sin egen bil, forlater hun deretter stedet som om ingenting skulle ha hendt.

25-åringen er fra før i hardt vær. Tidligere i uka stemplet en domstol i Los Angeles henne som «vanemisbruker» av narkotiske stoffer og alkohol, og slo fast at hun måtte la seg teste for eventuelt misbruk to ganger i uka om hun vil beholde retten til dagens samvær med barna sine.

Delt omsorg
Spears har to små barn sammen med sin fire år eldre eksmann Kevin Federline, som har gått rettens vei i et forsøk på å få en større del av ansvaret for dem. Paret har i dag delt omsorg for barna og har en avtale som innebærer at guttene Sean Preston (2) og Jayden James (1) tilbringer halvparten av tida hos dem begge.

Federline ønsker en større del av omsorgen, med henvisning til Britney Spears ville festing, narkotika- og alkoholmisbruk og besynderlige oppførsel.

LES OGSÅ: Nakenprotest for Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer