UT PÅ TUR: Britney Spears planlegger å reise på verdensturné midt i all elendigheten... Foto: All Over Press
UT PÅ TUR: Britney Spears planlegger å reise på verdensturné midt i all elendigheten... Foto: All Over PressVis mer

- Britney på verdensturné

Sangstjernen rømmer USA for å komme seg på rett kjøl...

SEHER.NO: Skandalene har forfulgt henne som en skygge det siste året. Først i forrige uke ble Britney Spears (26) skrevet ut fra psykiatrisk. 

Nå planlegger den amerikanske sangstjernen en ny verdensturné. I hvert fall om man skal tro Berlinske Tidende.

Ifølge den danske avisen vil nemlig Britney komme på rett kjøl igjen ved å forlate USA for en liten periode. Dette vil hun gjøre ved å reise på verdensturné.

Ifølge en ikke navngitt kilde har Britney fått "rådet" fra psykiatere, som har fortalt henne at hun må komme seg vekk for en periode - bort fra alt det negative som har omringet henne de siste månedene.

- Frisk luft under vingene. Få tankene et annet sted - og gjør det du er best til, tror den danske avisens kilde at skal ha vært noe av det popprinsessen har blitt anbefalt å gjøre.

Samtidig er en verdensturné en perfekt mulighet for å kunne gjøre litt ekstra PR for hennes seneste plate "Blackout", som hittil ikke har vært noen knallsuksess.

- Britney vil forlate USA i løpet av de kommende ukene. For tiden jobber hun energisk med dansedelen. Hun gleder seg allerede til den kommende turneen, sier en annen kilde til New York Post.

Britney Spears har i lengre tid kranglet med eksmannen Kevin Federline om foreldreretten til barna - og hvem som skal ha lov til å passe dem.

En domstol har avgjort at Britney slett ikke får se barna. Dermed kommer planene om en turné ut i den store verden på et passende tidspunkt...

LES OGSÅ: Frykter for Britneys liv