Britney overtar Nicoles jobb

- Hun er svært nær en avtale.

BLIR TV-DOMMER: Nicole Scherzinger fikk tidligere i år beskjed om at hun ikke får være med videre som «X Factor»-dommer. Nå skal Britney Spears ha takket ja til å ta over. Foto: All OVer
BLIR TV-DOMMER: Nicole Scherzinger fikk tidligere i år beskjed om at hun ikke får være med videre som «X Factor»-dommer. Nå skal Britney Spears ha takket ja til å ta over. Foto: All OVer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britney Spears (30) er for tiden en av de mest populære popartistene i verden, og nå kan hun også bli TV-stjerne gjennom programmet «X Factor».

Ifølge Hollywood Reporter er Britney og produsentene bak TV-showet svært nære å signere en avtale, som vil gjløre «Toxic»-sangerinnen til en av de faste dommerne i serien.

Spears vil sitte i dommerpanelet sammen med showets skaper Simon Cowell og platemogulen L. A. Reid.

Tidligere har artister som Nicole Scherzinger og Paula Abdul hatt den samme jobben.

Abdul fikk så sent som i februar beskjed om at kontrakten hennes ikke ville bli fornyet.

Nå håper TV-produsentene  at Britneys enorme suksess (over 33 millioner solgte plater kun i USA) også skal bidra til økt interesse for «X Factor».

- De føler at de trenger en artist som selger godt, og samtidig tilfører drama. I så fall passer Britney perfekt, skriver Hollywood Reporter i en kommentar.

Ifølge E! entertainment skal popstjernen ha blitt tilbudt 60 millioner kroner for jobben, men Spears mener hun fortjener hele 72 millioner.

Britney har foreløpig ikke kommentert de siste jobbryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk sparken fra TV-jobben

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer