Britney og sønnene overrasket fansen på Instagram

«Oops I Did It Again»-stjernen gjenskapte sitt berømte platecover.

MIMRET: Britney Spears gjorde verdensuksess med «Opps!... I Did It Again» (2000) mange år før sønnene Jayden (t.h) og Sean kom til verden. I helgen tok popstjernen dem med da hun «gjenskapte» det kjente albumcoveret. Foto: NTB Scanpix
MIMRET: Britney Spears gjorde verdensuksess med «Opps!... I Did It Again» (2000) mange år før sønnene Jayden (t.h) og Sean kom til verden. I helgen tok popstjernen dem med da hun «gjenskapte» det kjente albumcoveret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I år er det faktisk allerede 15 år siden Britney Spears (33) slapp suksessalbumet «Oops!... I Did It Again», som er blant tidenes bestselgende album.

Om jubileet var bakgrunnen da «Pretty Girls»-sangeren i helgen delte et Instagram-bilde der hun og sønnene gjenskaper albumcoveret, vites ikke.

Gjenskapte platecover

Det som derimot er sikkert er at bildet av Britney og sønnene Jayden James (8) og Sean Preston (9) er temmelig nusselig.

 

Saken fortsetter nedenfor.

«Guttene og jeg gjør vår beste Oops-albumcover-posering!» skriver tobarnsmoren til bildet, der det sjarmerende trekløveret poserer smilende i en fargerik perlegardin.

Familietid etter bruddet

Popikonet og sønnene har tilbrakt årets 4. juli-helg i Disneyland, og det er etter all sannsynlighet i fornøyelsesparken bildet er tatt.

Samme dag delte Britney nemlig et annet bilde med Instagram-fansen, der hun og sønnene sitter i en tivolivogn. 

Saken fortsetter nedenfor.

Popstjernen ble nylig singel etter at lykken brast for henne og TV-produsenten Charlie Ebersol. Paret, som virket stormende forelsket etter at de fant hverandre i fjor høst, skal ha ønsket ulike ting for fremtiden.

Mens tobarnsmoren Britney så for seg både bryllup og flere barn, skal Charlie ha følt seg fanget og presset til å gå ned på kne for sangstjernen. Imidlertid var han med Britney på flere familieutflukter og kom tilsynelatende godt overens med Jayden og Sean.

- De er veldig glad for at hun dater Charlie, skrev People i november.

BRÅTT BRUDD: Britney og Charlie så riktig så lykkelige ut sammen på Billboard Awards i midten av mai, men kort tid senere var forholdet over.  Foto: Broadimage
BRÅTT BRUDD: Britney og Charlie så riktig så lykkelige ut sammen på Billboard Awards i midten av mai, men kort tid senere var forholdet over. Foto: Broadimage Vis mer

Hva fremtiden vil bringe for «Work B**ch»-sangeren gjenstår å se, etter at hun nå har lagt en rekke havarerte forhold bak seg.

Men de to sjarmerende sønnene hennes vil sikkert fortsatt være et varig lyspunkt i livet hennes!

LES OGSÅ: - Mila og Ashton har giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer