PÅ FERIE: Britney og Mel ser ut til å ha blitt gode venner den siste tiden. Nå er de på ferie på Costa Rica sammen.
PÅ FERIE: Britney og Mel ser ut til å ha blitt gode venner den siste tiden. Nå er de på ferie på Costa Rica sammen. Vis mer

Britney og Mel = fortsatt sant

Popstjernen og filmlegenden på Costa Rica sammen.

SEHER.NO: Nok en gang ser det ut til at filmstjernen Mel Gibson (52) har tatt skandalepopstjernen Britney Spears (26) under sine vinger.

Gibson, som nylig har gått på avvenning for alkoholmisbruk, har tatt med seg Spears, hennes far og sin kone til Costa Rica, skriver People.
- De skal bare bort noen dager for å slappe av, sier en kilde.

Popstjernen og filmlegenden møttes også på den russiske restauranten Romanov i Studio City for et par måneder siden. Den gang hevdet de begge at det var et "businessmøte".

Dette viste seg likevel å ikke være deres første møte. Gibson, Spears og deres familier skal nemlig ha møttes en rekke ganger etter popstjernens sykehusinnleggelse og personlige krise i februar.

Men til tross for at de to hevder de kun møtes for å snakke business, virker det mer sannsynlig at Gibson har bestemt seg for å hjelpe Britney få livet på livet sitt.

- Mel og hans kone Robin har tydeligvis sett en kvinne i krise, og har hatt lyst til å hjelpe henne, sier en kilde.

Gibson og Spears var også naboer den gang popstjernen eide hus i Malibu.

- Det er ingen forventninger, det er ingen skjult agenda. Det er bare noe de gjør ut av godhet, en nabo som hjelper en annen nabo, sier kilden.

Tidligere har også Daily Mail hevdet at Mel har hjulpet Britney med å "finne Gud". Skuespilleren er nemlig dypt religiøs selv.  

LES OGSÅ: - Selger sex-video med Britney