PRØVER IGJEN: Britney og Kevin var gift i tre år, og sammen har de sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2). Foto: AP/Scanpix
PRØVER IGJEN: Britney og Kevin var gift i tre år, og sammen har de sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2). Foto: AP/ScanpixVis mer

Britney og K-Fed i familieterapi

- Kan være en familie igjen om 6 måneder.

SEHER.NO: Britney Spears (26) og eksen Kevin Federline (30) er etter ryktene på vei til å bli et par igjen. Eksparet går nå sammen i familieterapi, og dersom det fungerer flytter de sammen igjen.

- Britney har aldri sluttet å elske Kevin. Går terapien bra, blir de en familie igjen om seks måneder, forteller en kilde ifølge National Enquirer.

Parets treårige eksteskap endte i skilsmisse i juli 2007, og bruddet ble etterfulgt av en bitter strid om foreldreretten for sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2).

Nå er Federline innstilt på å få forholdet til eksen til å fungere igjen.

- Han har hele tiden hatt i fokus at det beste for barna er å vokse opp med egne foreldrene, forteller kilden.

De siste ukene har det florert rykter om at Britney skal ha funnet tonen med programleder Russell Brand (33), men hvis familieterapien fungerer spørs det om hun ikke ender opp med eksmannen igjen likevel.

Nylig la Britney ut huset sitt i California for salg, og ifølge kilden ønsker popprinsessen nå å flytte nærmere Kevin og sønnene. Møtene med eksen har visstnok fått "Toxic"-sangeren til å ville gi forholdet en ny sjanse.

- En del av terapien innebærer at de går på "formelle stevnemøter", og Britney elsker det, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Er hun vikelig så tynn?