SMILER: Britney Spears er som forvandlet før den kommende plata. Foto: All Over Press
SMILER: Britney Spears er som forvandlet før den kommende plata. Foto: All Over Press Vis mer

Britney og Justin gjenforenes

Men popprinsessen er ikke spesielt snill mot eksen.

Publisert
SEHER.NO: At Britney Spears (26) er på vei tilbake for fullt, er det ingen tvil om.

I helgen dukket hun opp på Generation Rescue Saturday-arrangement sammen med Jim Carrey og Jenny McCarthy, og popprinsessen var nesten ikke til å kjenne igjen.

Bilder fra Britneys liv ser du nederst i saken!

Ifølge svenske Aftonbladet er det nå også klart at Britney og Justin Timberlake (27) er i ferd med å bli gjenforent - på plate. Ifølge amerikansk presse skal nemlig de to gjøre en duett på Britneys kommende album, til tross for at en av sangene på plata handler om ham - og skal være langt fra smigrende.

26 år gamle Britney jobber for fullt med oppfølgeren til fjorårets "Blackout". Og det er på denne oppfølgeren at hun nå skal ha sagt seg villig til å gjenforenes - dog i studiosammenheng - med sin eks-kjæreste.

"I know you thought you were the first, but I had already quenched my thirst - I was already bad" synger Britney i låten "Already bad".

Dermed antyder hun at hun ikke var en spesielt uskyldig pike i tiden før hun møtte Justin, skriver Entertainment Wise.

Britney og Justin var sammen i fire år, men forholdet tok slutt i 2002.

Men det er ikke bare eks-kjæresten som får høre det på den kommende plata. I sin nye låt "ATM" går hun til hardt angrep - også mot sin egen familie.

"De behandler meg som en minibank", synger hun i låten.

Forholdet mellom Britney og moren, Lynne, har lenge vært iskaldt, men i fjor bestemte de seg for å begrave stridsøksen. Men det er tydelig at Britney fortsatt har mye usagt til moren.

"Hei mamma, jeg vet du bare vil ha pengene mine".

"Dere vet at de behandler meg som en minibank, men dere vet at jeg er for god for dem", er bare noe av hva popprinsessen synger i sangen.

LES OGSÅ: Er det virkelig deg, Britney?

Bildene fra Britneys liv ser du her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer