SLAPPET AV: - Britneys Twitter ble nettopp utsatt for hackere. Den siste beskjeden som ble lagt ut er naturligvis ikke sann, hun er helt fin - og benytter dagen til å slappe av hjemme, skrev Britneys representanter etter den makabre spøken.
SLAPPET AV: - Britneys Twitter ble nettopp utsatt for hackere. Den siste beskjeden som ble lagt ut er naturligvis ikke sann, hun er helt fin - og benytter dagen til å slappe av hjemme, skrev Britneys representanter etter den makabre spøken.Vis mer

Britney offer for makaber spøk

Superstjernens representanter måtte umiddelbart ta affære.

SEHER.NO: Nok en gang har Britney Spears blitt utsatt for internett-hackere uten noen som helst form for hemninger. Lørdag hacket nemlig noen seg inn på Twitter-profilen hennes og hevdet - foran to millioner lesere - at popstjernen var død.

Britneys representanter måtte dermed umiddelbart ta affære, og kontaktet med det de ansvarlige bak det superpopulære nettsamfunnet. Etterpå ble deler av siden lagt ned en liten periode for å finne ut hvor systemets "akilleshæl" ligger.

Den groteske meldingen ble raskt fjernet, mens Britneys team senere fikk komme på banen for å meddele folket om at det ikke var noe hold i det som mange oppfattet som en svært sjokkerende beskjed.

"Britneys Twitter ble nettopp utsatt for hackere. Den siste beskjeden som ble lagt ut er naturligvis ikke sann, hun er helt fin - og benytter dagen til å slappe av hjemme", var meldingen som kom fra popstjernens representanter.

Dette er anne gang at Spears' Twitter-nettside blir angrepet av hackere. Sist gang, i januar, ble det postet en serie av upassende porno-meldinger på profilen hennes.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Får aldri se et slikt talent igjen 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.