INTERN SPØK: Britneys venn hevder trusestuntene var avtalt spill mellom henne, Paris Hilton og Lindsay Lohan. Foto: All Over Press
INTERN SPØK: Britneys venn hevder trusestuntene var avtalt spill mellom henne, Paris Hilton og Lindsay Lohan. Foto: All Over PressVis mer

Britney-nei til undertøy

Selv om truse-skandalene har stått i kø for Britney Spears, nekter popstjernen å dekke seg til under kjolen.

SEHER.NO: "Oops I did it again"-stjernens venner skal  flere ganger forsøkt å få henne til å bruke undertøyet når hun skal ut på byen - men til ingen nytte.


Smykkedesigneren Tuesday Knight hevder at Britney (25) startet med nakenstuntene som en spøk, men at nå liker hun ikke å ha på seg undertøy i det hele tatt.


 - Jeg har hørt Paris Hilton, Lindsay Lohan og Britney snakke om hvordan de vil sjokkere Hollywood for moro skyld.


Mens Hilton og Lohan har lagt om stilen etter opphold i fengsel og på rehab, har imidlertid Britney fortsatt med sitt ville liv.


- Jeg har sagt til henne: "Du kan ikke gå inn i en butikk i bare en skjorte og uten undertøy under". Jeg har sagt at ingen vil ta henne seriøst hvis hun gjør dette, sier Knight ifølge nettstedet Contactmusic.


Britneys kjemper for å beholde sine to sønner samtidig som hun promoterer sin nye CD "Blackout", og Knight tror at trusestuntene - det siste av dem så sent som i forrige uke - er tegn på at hun er inne i en negativ spiral.


- Hun trenger ikke gjøre det og hun vet det er dumt, men hun sier hun ikke liker å gå med undertøy, sier han.


LES OGSÅ: Her overgir Britney seg!