FÅR SVAR: Det utsvevende livet til Britney Spears har ødelagt mye for henne. I retten onsdag avgjøres det om hun har skjerpet seg og er skikket som mor. Foto: Stellapictures
FÅR SVAR: Det utsvevende livet til Britney Spears har ødelagt mye for henne. I retten onsdag avgjøres det om hun har skjerpet seg og er skikket som mor. Foto: StellapicturesVis mer

Britney møter i retten

Britney Spears skal endelig avgi vitneforklaring i foreldrerettsaken.

SEHER.NO: Onsdag skal Britney Spears (26) møte i retten og avgi vitneforklaring under ed i forbindelse med den pågående foreldrerettssaken, melder People.

Eksmannen Kevin Federlines (27) advokat, Mark Vincent Kaplan, har i nesten ett år prøvd å lokke Britney til retten og nå har han endelig klart det. Kaplan vil stille henne en rekke pinlige spørsmål relatert til hennes utsvevende liv.

Flere dommere har allerede fastslått at Britney på det nåværende tidspunkt ikke er egnet som mor for parets to sønner Sean Preston (2) og Jayden James (1).

Forrige måned ble Britney og Kevin enige om å feire julen sammen med barna, men en endelig avgjørelse om foreldreretten gjenstår fremdeles.

- En vitneavklaring kan bli veldig følelsesmessig utmattende fordi Kevins advokat kan komme til å stille svært personlige spørsmål om hennes forhold til barna mens hun er under ed, forklarer advokat Lynn Shippen som ikke er involvert i saken, til People.

Det er forventet at popstjernen vil bli grillet angående hennes tidligere narkotika- og alkohol misbruk, hennes angivelige sviktende oppførsel til å følge rettens ordre, og alt annet som kan avsløre om hun virkelig er skikket som mor.

LES HER: Kevin avslører alt

LES OGSÅ: Ny trusetabbe fra Britney! (Topp.no)