Britney mister håret, igjen

Popstjernen må snart ha verdensrekord i antall dårlige hårdager...

BRITNEYS EGET HÅR ER ØDELAGR: Bakfra kunne man tydelig se at Britney Spears eget hår faller ut. Overbruk av hairextensions kan ødelegge hårsekkene og føre til at ens eget hår brekker - og faller ut.  Foto: All Over Press
BRITNEYS EGET HÅR ER ØDELAGR: Bakfra kunne man tydelig se at Britney Spears eget hår faller ut. Overbruk av hairextensions kan ødelegge hårsekkene og føre til at ens eget hår brekker - og faller ut. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen Britney Spears (28) må snart få en offisiell verdensrekord i antall dårlige hårdager. Det blir ofte spekulert i om sangerinnen i det hele tatt eier en hårbørste. Det er nemlig ikke sjeldent Britney rusler rundt med et kråkereir av en hårmanke.

For tre år siden sjokkerte «Toxic»-stjernen alle med å barbere av seg sine blonde lokker, og dermed ble hun helt skallet. Et normalt hår vokser rundt 1,25 centimeter i måneden, så hennes ekte hår kunne grovt regnet vært over 50 centimeter langt nå, om stjernen ikke hadde ødelagt sitt eget hår med det falske, skriver danske BT.

Forfra så Britneys hår sunt og fyldig ut, i en gylden blond farge. Men bakfra var virkeligheten en helt annen. Her var hennes hairextensions falt ut, og man kunne tydelig se hennes korte hår under.

Man kan undre seg over at hennes venner ikke har prikket henne på skulderen, og informert henne om at hun er like ved å miste håret, skriver nettavisen.

Når man benytter seg av hairextensions, svekker det veksten av eget hår. Overbruk av extensions kan ødelegge hårsekkene og føre til at håret brekker og faller ut.

Det er imidlertid ikke bare Britney som har fått varige skader på hodebunnen. Traction alopecia - som da er hårtap som følge av bruk av extensions, har også rammet stjerner som Naomi Campbell, Paris Hilton, Victoria Beckham og Alexandra Burke.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Stylisten har åpenbart tatt ferie