Britney mister barna

Det har blåst hardt rundt Britney den siste tiden. Nå må den forvirrede tobarnsmoren gi fra seg barna - i første omgang mens hun oppholder seg på rehab.

GIR BORT BARNA: Kevin har ansvaret for sønnene mens Britney er til avrusning. Foto: All Over Press
GIR BORT BARNA: Kevin har ansvaret for sønnene mens Britney er til avrusning. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kevin blir fulltidspappa!

SEHER.NO: Onsdag sjekket Britney Spears (25) inn på rehab for tredje gang på en uke.

Popstjernens manager Larry Rudolph har bekreftet at Spears nå befinner seg på "Promises Malibu Alcohol and Drug Rehab Treatment Facility" i Malibu, California, i følge FOXNews.com.

Kevin Federline (28) hadde torsdag innkalt til et rettsmøte vedrørende omsorgsretten til sønnene. Dette er nå blitt utsatt, forteller Federlines advokat til Fox News.

Britney og den fraseparerte ektemannen ble onsdag kveld enige om at Federline skal ta vare på Sean Preston (17 mnd) og Jayden James (5 mnd) mens hun tilbringer tiden på rehabiliteringssenteret. Det vil forhåpentligvis ta mellom 30 og 45 dager.

Faren til Britney, Jamie Spears (54), fortalte i et intervju med TV-kanalen at hans datter er "en syk liten jente".


- Vi prøver bare å ta vare på henne så godt vi kan. Problemene hun har skyldes ikke det folk tror, men vi er bekymret for vår datter. Utover det har jeg ingen kommentar, sa han i TV-intervjuet.

Også Britneys eksmann Jason Alexander, som hun var gift med i 55 dager, frykter for hennes liv. I løpet av få dager har den en gang så hotte superstjernen barbert hodet, angrepet fotografer med en paraply, forsøkt å ta sitt eget liv og gått inn og ut av rehab tre ganger på en uke.

VI vil ha den gamle Britney tilbake!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer