Britney mister barna

Etter at Britney Spears mistet ansvaret for sønnene, dro hun i solstudio og så for å få gyldig førekort.

AKKURAT AVGJORT: Dette bildet er tatt 12.02 amerikansk tid mandag, bare minutter etter at Britney Spears fikk vite at hun mister barna.  Foto: All Over Press
AKKURAT AVGJORT: Dette bildet er tatt 12.02 amerikansk tid mandag, bare minutter etter at Britney Spears fikk vite at hun mister barna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Ifølge People.com har retten gitt Kevin omsorgsretten for Sean Preston (2) og Jayden James (1) på ubestemt tid, etter et møte mellom partenes advokater mandag.


Retten har bestemt at  Britney må gi fra seg barna innen onsdag inntil domstolen på nytt har behandlet saken, heter det i en avgjørelse fra dommer Scott Gordon.


Ifølge Usmagazine.com overlot Britney Spears barna til Kevin Federlines livvakt allerede mandag ettermiddag, og dro rett til Epitome, hennes favorittsolstudio i Bel Air.

Rettsdokumentene ble holdt hemmelig for pressen, og det er derfor ikke sikkert hva som ledet til avgjørelsen om å ta barna fra popdronningen. Men Britney Spears har den siste tiden vært forfulgt av skandaler, noe som har fått Kevin Federline til å kreve full omsorgsrett for barna


Britney har den senere tiden blant annet blitt anklaget for barnemishandling og for å ha brukt narkotika foran sønnene sine. Disse opplysningene kom fram etter at hennes tidligere livvakt Tony Barretto vitnet i retten. Britney har også stukket av etter en ulykke.


For to uker siden fikk Britney medhold i retten og fikk beholde barna, men hun måtte gå med på å narkotestes to ganger i uka.


"Britney har en vanemessig, hyppig og kontinuerlig bruk av kontrollerte stoffer og alkohol," heter det i dommerens redegjørelse den gangen.


De siste dagene har det også blitt kjent at Britney Spears har kjørt rundt uten førekort i California i flere år.

Hun har fortsatt et gyldig førekort fra hjemstedet Louisiana, men ifølge Jan Mendoza, informasjonssjef ved Department of Motor Vehicles, krever loven at man må søke om nytt førekort ti dager etter at man har flyttet til California.


Siden Britney både har arbeidet, vært gift og har kjøpt flere eiendommer i staten, mener Mendoza at hun har kjørt rundt uten lov. Men det har ikke stoppet Britney fra å kjøre, og senest i helga ble hun observert kjørende flere steder i Malibu, med sine to barn i bilen.

Om det er disse opplysningene, narkotikabruk eller andre ting som ligger til grunn for domstolens avgjørelse er så langt ikke kjent.

Men ifølge bildebyåret X17, så dro Britney Spears til Department of Motor Vehicles mandag ettermiddag for å få orden på førekortet.


Da Britney fikk beholde sine to gutter i forrige rettsrunde for to uker siden, fikk Britney og eksmannen også flere andre regler de måtte følge:


- Ingen av partene kan ta sønnene ut av landet uten skriftlig godkjennelse fra den andre.


- Britney og Kevin kan ikke snakke stygt om hverandre. Hverken i media eller til noen andre.


- Britney og Kevin må holde seg unna alkohol i 12 timer før de skal ha ansvaret for barna.


- Dersom noen andre skal passe barna, må disse godkjennes først.


- De må gå til terapi en gang i uka.


Spears og Federline giftet seg i 2004, ble separert i november 2006 og i juni i år ble skilsmissen innvilget.


Domstolen skal ifølge People ha et nytt møte onsdag for å diskutere saken.


LES OGSÅ: Britney edru i to dager!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer