- FANGE I SITT EGET HJEM: Nå skal Britney Spears ha begynt med å snike seg ut for å gå på stevnemøter. Foto: All Over Press
- FANGE I SITT EGET HJEM: Nå skal Britney Spears ha begynt med å snike seg ut for å gå på stevnemøter. Foto: All Over PressVis mer

- Britney må snike seg til sex

Det er ikke bare-bare å ha pappa som verge.

SEHER.NO: Det er ikke så lett å være Britney Spears.

I begynnelsen av året ble hennes far Jamie rettsoppnevnt som vergen hennes, og dermed fikk han full råderett over jentas karriere, formue og privatliv.

Det er derfor pappa Jamie som bestemmer om, når og hvor Britney kan gå ut.

Nå skal Womanizer-stjernen angivelig ha fått nok, og skal ha begynt å snike seg ut for å møte gutter.

- Hun har vært en fange i sitt eget hjem og har begynt å bli utsultet på oppmerksomhet og hengivenhet fra andre enn foreldrene sine. Det er jo helt normalt, sier en kilde til ukebladet Now.

Derfor skal Spears ha begynt å lyve for å i det hele tatt få kommet seg ut på stevnemøter og for å ha sex, skriver bladet.

- Hun fortalte faren at hun skulle sitte på med personen hun skulle møte, og sa at de skulle dra til huset deres i Los Angeles og være der et par timer. Britney sa at han ikke skulle bekymre seg og at hun hadde kjent personen lenge, og at han var et godt menneske som ikke ville såre henne, avslutter kilden.

Jamie skal ha funnet ut av dette, og det ble et lurveleven da Britney omsider kom tilbake fra stevnemøtet...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Endelig er beina samlet