Britney må betale

Britney Spears må betale eksmann Kevin Federlines advokatregninger.

BITTER KAMP: Britney og Kevin er i bitter strid om omsorgsretten til sønnene Sean Preston og Jayden James. Foto: All Over Press
BITTER KAMP: Britney og Kevin er i bitter strid om omsorgsretten til sønnene Sean Preston og Jayden James. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det er høyesterettsdommer i LA, Scott Gordon, som nå har bestemt at skandalepopstjerne Britney Spears (25) må betale eksmannens advokatomkostninger i forbindelse med deres bitre kamp om omsorgsretten for barna, skriver People.


Britney må dermed betale nærmere 650.000 kroner i rettsomkostninger, for sin egen motpart i rettssaken.


Ifølge dommeren er årsaken til at popstjernen nå må punge ut den at "det er store forskjeller i de to involvertes inntekt. I tillegg har mesteparten av rettssaken dreid seg om Spears oppførsel og personlige problemer".


Lovene i California fastslår at begge parter i en slik rettsak har rett til advokat, selv om det betyr at den ene må betale regningene til den andre.


Federlines advokater på sin side skal opprinnelig ha krevd at Britney betalte hele 860.000 kroner av advokatregningene.


- Det er allerede langt flere regninger enn de 164.000 dollarene som er nevnt i dette dokumentet, og vi venter at det vil komme flere så lenge saken fortsetter. Jeg planlegger å få flere av utgiftene dekket, sier Mark Vincent, Federlines advokat.


Nylig ble det også lagt frem dokumenter som viser at mens Britney tjente nærmere 4 millioner kroner i måneden i 2006, så tjente Federline "kun" 40.000 kroner.


Dermed kan det også se ut til at Britney må innfinne seg med å betale K-Feds regninger en god stund til.


LES OGSÅ:  - Kevin avslører alt


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer