Britney må betale to mill.

Må betale eksmannens advokatregninger...

MÅ BETALE: Britney Spears må ut med over to millioner kroner... Foto: All Over Press
MÅ BETALE: Britney Spears må ut med over to millioner kroner... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dommer Scott Gordon bestemte mandag i et rettslokale i Los Angeles at trøblete Britney Spears (26) må betale en del av eksmannen Kevin Federlines (29) advokatregninger i forbindelse med parets kamp om deres to sønner.
Dermed må popsangerinnen punge ut over to millioner kroner, som går rett i lommen på Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan.

Britneys forsvarer, Stacy Phillips, mener at Kaplan har utskrevet for høye regninger til Federline, og at popstjernens eksmann kan betale sine egne advokatutgifter...

Dommer Godon vurderer det derimot dit hen at Britney er skyld i at utgiftene har løpt løpsk den siste tiden. Med det mener han 26-åringens tallrike forsøk på juridiske krumspring - og at "Gimme more"-sangeren gang på gang har vært skyld i forsinkelser og utsatte rettsmøter.

Kevin Federline har inntil videre full foreldremyndighet over sønnene Jayden James og Sean Preston.

Mandag skriver også den engelske avisen The Mirror at Britneys far, Jamie, vil tilbake til restaurantbransjen. Men seg på laget vil han ha ingen ringere enn Kevin federline...

LES OGSÅ: Britney får lommepenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer