Britney krever skilsmisse

Britney Spears vil skilles. Nå ruster hun seg foran den bitre kampen om barna

VIL HA BARNA: Britney har kastet ut Kevin, men vil beholde begge sønnene. Her med nyfødte JaydenJames. Foto: Stella Pictures
VIL HA BARNA: Britney har kastet ut Kevin, men vil beholde begge sønnene. Her med nyfødte JaydenJames. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sjokk-beskjed!

Bildespesial: SLIK VAR BRITNEYS EKTESKAP

SEHER.NO: Etter to barn på ett år er det slutt. Britney Spears er lei av Kevin og har søkt om skilsmisse. Hun begrunner separasjonen med "uoverstigelige forskjeller." Det melder CNN.

FÅR BRITNEY DET BEDRE UTEN KEVIN? Stem til høyre!

Ifølge The Sun kokte det over for Britney da paret skulle feire Halloween. Torsdag skulle paret møtes på restaurant, men Federline kom aldri -til Britneys store fortvilelse.

Dagen etter skjelte hun ut ektemannen etter noter.

- Du er ubrukelig, du er ingenting, skrek Britney. Tiraden skal ha gått så sterkt inn på Kevin at han begynte å gråte.

Nå begynner en nådeløs kamp om barna. Kevin har rykte for å være glad i penger, særlig andres. Amerikanske medier skriver rett ut at han vil bruke barna og samværsretten til dem som brekkstang for å tyne eks-kona for penger. Selv om han ikke er så glad i papparollen, ser han at guttungene kan gjøre ham rik!

Et annet pressmiddel han kan ha på lur er en sexvideo. Magasinet US Weekly skrev at ekteparet har spilt inn en sexfilm sammen, og da gikk Britney til sak mot bladet. Men hun tapte, fordi retten fant det sannsynlig at det fantes en slik film...

Hvis filmen virkelig finnes, trenger man ikke være geni for å forstå at Kevin fort kan legge ut filmen til allmenn forlystelse om Britney ikke punger ut...

Forrige uke tok Britney med seg barna til Las Vegas - og lot Kevin bli igjen hjemme. Hun slo seg løs på byen med venninner, og koste seg i spa på dagtid. En barnepike passet nyfødte Jayden James og ett år gamle Sean Preston. Britney var i storform, og så ikke ut til å savne Kevin. Og ganske riktig!

Tirsdag leverte hun inn søknad om skilsmisse hos domstolen i Los Angeles. Hun krever at Kevin flytter ut - og vil selv ha eneansvaret for parets to barn. Den offisielle separasjonsdatoen er 6. november.

Kilder i Hollywood sier at det ikke er en enkeltsak som har ført til skilsmissen, men en lang rekke hendelser gjennom hele ekteskapet. Den siste tiden skal Kevin ha bodd i kjelleren i den flotte villaen i Beverly Hills.

Kevin har virket lite interessert i å følge opp barna. Han har heller ikke virket fornøyd med å være hjemme med Britney. Tvert imot har han fartet fra fest til fest gjennom hele eksteskapet.

BRITNEYS SJOKKVIDEO: Se video her!

For bare en uke siden lanserte Kevin sin nye plate ”Playing with fire”. Da Britney ikke dukket opp på plateslippet fikk Kevin spørsmål fra People Magazine om det var problemer i ekteskapet:

- Jeg bruker ikke energi på å tenke på sånne ting. Det er ikke min stil, sa han til bladets reporter.

BRITNEYS TURBULENTE EKTESKAP: Les mer her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer