KRASJ: Britney Spears styrer rett inn i en parkert bil og stikker av. Bileieren savner en unnskyldning. Foto: Stella
KRASJ: Britney Spears styrer rett inn i en parkert bil og stikker av. Bileieren savner en unnskyldning. Foto: StellaVis mer

Britney krasjet og stakk

Fotografene sto i ring rundt Britney da hun krasjet. Likevel lot Britney være å varsle bilens eier.

SEHER.NO: Som Seher.no skrev tirsdag, var det aldri noen tvil om at det var selveste Britney Spears (25) som hadde krasjet inn i den parkerte sølvfargede Mercedesen ved et apotek i Los Angeles.  Det sørget et knippe av fremmøtte paparazzi for.


Men til tross for det store fotografoppmøtet, og bildene som ble spredd til alle verdens kanter, stakk Britney av etter å ha kjørt inn i bilen på parkeringsplassen. Hun la ikke engang igjen så mye som en beskjed til eieren.

Bilen fikk heldigvis ikke store skader, men eieren, Kim Robard-Rifkin (59), venter nå på en unnskyldning fra den uvørne bilføreren.


- Det er trist, for jeg hadde faktisk håpet at hun skulle våkne opp og oppføre seg som et menneske. Det er akkurat som om min bil ikke betyr noe for henne, at mitt ubehag ikke betyr noe, sier Robard-Rifkin til CelebTV.com.


Bileieren sier hun ble både sjokkert og litt lattermild da hun fikk se at det var Spears som hadde krasjet inn i Mercedesen hennes.


- Det var tydeligvis masse fotografer der, og hvem ville ikke skjønne at det kom til å bli vist på TV og at hun burde ha vært ansvarsfull og kontaktet meg, sier en skuffet Kim til nettstedet.


- Jeg ber ikke om penger. Jeg ber ikke om en ny bil... Jeg vil ganske enkelt bare at den skal bli repparert, fortsetter hun.


LES OGSÅ: Mamma hadde sex med K-Fed.
LES OGSÅ: Britneys kjærlighets-dop