SLITER ENDA: Britney vet selv at hun er syk, men har vanskelig for å kontrollere humørsvingningene. Foto: All Over Press
SLITER ENDA: Britney vet selv at hun er syk, men har vanskelig for å kontrollere humørsvingningene. Foto: All Over PressVis mer

Britney knakk sammen - igjen

"Jeg hater deg. Jeg er en fange i mitt eget hjem. Jeg vil leve et normalt liv".

LOS ANGELES (Seher.no): Det å stable seg selv opp på beina igjen er ikke gjort på en, to, tre for Britney Spears (26).

Selv om det virker som om popstjernen er på bedringens vei, etter sammenbruddet i januar, har hun fremdeles vanskelig for å kontrollere følelsene sine, og godta at hun må leve under konstant tilsyn.

Da tobarnsmoren dro på besøk til familien i Louisiana i midten av november, med sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2), fikk Britney seg en skikkelig støkk da yngstemann plutselig fikk et illebefinnende og havnet på sykehus, skriver Star magazine.

- Etter episoden knakk Britney sammen og sa hun ikke ville reise tilbake til Los Angeles med guttene. Jamie Lynn fant henne gråtende og gjorde alt hun kunne for å trøste henne, sier en kilde til bladet.

Britney og guttene måtte likevel reise hjem til California kort tid etter, og da hun var trygt i hus bak lukkede dører mistet hun det fullstendig. 

- Hun oppførte seg ukontrollert ved å skrike mens hun desperat vasket rundt i huset. Deretter fortalte hun faren at hun ville reise på en ferie alene for å samle tankene, forteller kilden.

Da Jamie forklarte henne at dette var umulig klikket det plutselig for henne. 

- Hun låste seg inne på badet, og skrek til faren: "Jeg hater deg. Jeg er en fange i mitt eget hjem. Jeg vil leve et normalt liv".

En bekymret Jamie ringte til datterens psykiater og truet Britney med å ringe til politiet hvis hun ikke kom ut øyeblikkelig.

- Han sa til henne: "Ikke gjør dette. Du kommer bare til å bli pinlig berørt hvis jeg må ringe etter en ambulanse".

Dette utsagnet skal ha trigget henne enda mer.

- Hun åpnet døren og begynte å kaste ting rundt seg. Først da terapauten hennes kom med Xanax roet hun seg ned, forteller kilden til Star.

Nå skal venner og familie frykte for at den kommende turneen hennes kan forårsake mer trøbbel enn positivitet for den ustabile 27-åringen.

- Jeg har noen veldig gode dager, og noen veldig dårlige dager. Selv når du sitter i fengsel vet du at du slipper ut en gang. Men i min situasjon er alt uvisst, sier en tårevåt Britney i MTV-dokumentaren som snart sendes på tv.

LES OGSÅ: Federline ba om skilsmisse