KLAR FOR EUROPA: Britney følger i fotsporene til Prince og The Spice Girls og tar over O2 Arena i London. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR EUROPA: Britney følger i fotsporene til Prince og The Spice Girls og tar over O2 Arena i London. Foto: Stella PicturesVis mer

Britney klar for Europa-konserter

Men norske fans må nok belage seg på litt reiseaktivitet for å se popprinsessen...

SEHER.NO: Den comeback-aktuelle popstjernen Britney Spears (26) er på full fart oppover på hitlistene igjen etter at hun nylig slapp singelen Womanizer - den første fra hennes siste album Circus. 

Citrus kommer i butikkhyllene på Britneys 27-årsdag 2. desember, men Britney har ikke tenkt å ta seg en velfortjent pust i bakken av den grunn.

Nå følger hun i fotsporene til Prince og The Spice Girls og inntar O2 Arena i London i 14 dager.

Ved å tilbringe to uker på scenen i den britiske hovedstaden håper Britney at flest mulige av hennes engelske fans skal få sett henne.

London går dermed en stor pop-sommer i møte. Både Oasis, U2 og Take That skal gi konserter i juni, mens Coldplay skal spille på Knebworth-festivalen. Likevel er det nok Britneys besøk som vil få mest oppmerksomhet, og popprinsessen er fast bestemt på å gjenerobre fansens hjerter etter en tid preget av skandaler.

- Hun ser virkelig ut til å ønske å nå toppen igjen, sier en kilde ifølge Ekstra Bladet.

LES OGSÅ: Kjendisenes knallharde treningsregimer

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no